op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.29.jpg

19 december 2014

Ze heeft erg genoten

Vrijdag 21 november 2014 kwam de wens van mw. Jonkman in vervulling.

De wens was om nog een keer op bezoek te gaan bij haar broer en jarig schoonzus. Hier zou ook haar zus en de vriendin van haar zus aanwezig zijn om nog één maal met elkaar een verjaardag te kunnen vieren. Door afnemende gezondheid was mw. de laatste jaren niet meer in staat om op de verjaardagen aanwezig te zijn. Na de verjaardag zijn wij via het mooie Drentse land, waar zij heerlijk genoten heeft van al die kleurrijke bladeren en de zilveren glans door de vorst die zij over de weilanden zag, naar haar kleinkinderen gereden. Haar kleinzoon is afgelopen augustus getrouwd en zijn vervolgens neer gestreken in een mooi Drents dorp.

Dit huis heeft ze niet kunnen zien omdat mw. direct na de bruiloft ziek is geworden. Hier aan gekomen stonden haar kleinkinderen haar al met smart op te wachten. Mw. werd onthaald als de koningin met een bloemetje en de vlag in top. Ze heeft erg genoten van het mooie huisje en de kippetjes die buiten in de ren liepen.

Vervolgers zijn wij weer langs mooie binnenwegen naar haar dochter gegaan. Haar dochter heeft recent haar hele woning verbouwt met haar man. Helaas was het op andere manier niet meer mogelijk om het eindresultaat te zien. Mw. wilde dit erg graag zien, mede ook dat in de jaren dat haar kleinkinderen op groeiden zij hier elke zaterdag aanwezig was. Bij haar dochter stond haar nog een verassing te wachten; haar kleindochter was ook aanwezig met haar jongste achterkleinkind. Buiten heeft mw. nog even heerlijk kunnen genieten van het heerlijke najaarzonnetje. De woning is van binnen erg veranderd en super mooi geworden. Ook de keuken die aangebouwd is was erg mooi vooral de oude blikken en spullen die op het zoldertje stonden kwamen mw. bekend voor, omdat er een deel van mw bij stond. Na een heerlijke kop snert (erwtensoep) en een paar broodjes even heerlijk knuffelen met haar achterkleinzoon die net wakker was.

Helaas is er dan ook een tijd van gaan, via een omweg zijn mw. en haar dochter die mee was ter begeleiding terug gegaan naar het Hospice in Hoogeveen. Waar mw. De volgende dag het volgende als dank schreef:

“met dank aan God die mij 21 november 2014 z’n goede dag gegeven heeft, te samen met Fred en Silvia als begeleiders, heb ik genoten waar we geweest zijn bij mijn broer en schoonzus de kleinkinderen en kinderen een dag met een gouden glans.

Hartelijk dank daar voor,

Mw. Jonkman. Uit Hoogeveen”

Deze Dag is er één om nooit weer te vergeten. Te zien hoe mw. genoten heeft. Wij zijn dankbaar dat ze deze mogelijkheid aangeboden heeft gekregen.

Namens de Kinderen en Kleinkinderen van Mw. Jonkman

Hartelijk dank .

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens