op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.92.jpg

7 december 2014

Biertje

Op maandag 24 November waren we rond 10 uur aanwezig om nog een keertje naar zee te gaan met Sjef, hij wilde nog graag een keer de zee zien frisse lucht opsnuiven, en vooral het belangrijkste een biertje hierbij drinken. We vertrokken na een heerlijk kopje koffie te hebben genuttigd met de ambulance die inmiddels in Tilburg was gearriveerd met hierin Marriette en Mees richting West Capelle. De zon scheen vriendelijk en het was mede door de nog aanwezige herfstkleuren een hele mooie rit. Ook omdat de ambulance ramen had waardoor het mogelijk was om naar buiten te kijken kon Sjef hier in zijn wakkere momenten ook volop van genieten.

Aangekomen in West Capelle werden we verwacht in de Westkaap voor een heerlijke lunch, deze zit op een prachtige locatie vanwaar je vanuit het restaurant zo aan alle kanten de zee kunt zien. Na wat hellingproef met de brancard zaten we allen heerlijk voor het raam en konden we samen genieten van een hele lekkere lunch. Sjef nam natuurlijk een biertje en nog wel van zijn favoriete brouwer Hertog Jan! Ondertussen natuurlijk genietend van het uitzicht en het heerlijke dagje uit. Sjef wilde ook graag een dessert en sloot deze lunch af met een mega grote aardbeien coupe die hij zich goed liet smaken. Na nog wat foto’s en nog heel wat film besloten we dat het tijd was om terug te rijden en weer konden we genieten van een prachtige rit.

Thuis aangekomen hebben we nog gezellig nagepraat over deze heerlijke dag en willen wij iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, zeker voor Mees en Marriette niets was teveel en wij bedanken jullie hiervoor hartelijk!. Tevens ook grote dank naar de Stichting die dit in een zeer korte periode voor ons mogelijk heeft gemaakt wij hopen dat jullie nog veel wensen mogen en kunnen vervullen. Voor ons is deze dag mede door jullie inzet onvergetelijk geworden.

Thea, Sjef, Jan, Miriam, Peter, Nicole, Bailey ,Joop, Carolien.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens