op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20141202_171319a.jpg

5 december 2014

Ja, een echte privérondleiding!

Al na 2 dagen na de aanmelding konden wij kinderen samen met onze moeder naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Als geboren Amsterdamse wilde moeder graag het vernieuwde museum zien. Op de afgesproken tijd kwamen Hans en Priscilla om moeder naar A’dam te rijden. Wat fijn is de mogelijkheid dat 2 familieleden mee kunnen rijden op de ambulance. Die eer kwam mijn zus en mij toe. Na een comfortabele rit aangekomen bij het Rijksmuseum waar onze broers al stonden te wachten. Nadat Hans ons had aangemeld werden we door een aardige gastvrouw opgehaald.Toen de bezoekers het museum hadden verlaten, onze gids Miriam en een beveiliger zich hadden gemeld, kon de rondleiding beginnen. Ja, een echte privérondleiding! Zeg jij Rijksmuseum dan zeg je Nachtwacht, dus daar begonnen; verder schilderijen gezien van Johannes Vermeer en Pieter de Hooch; ook keramiek, poppenhuizen, gobelins. Moeder genoot met volle teugen! Zij kreeg alle tijd om alles te bekijken en vragen te stellen aan onze gids Miriam.

Na het Rijksmuseum met de ambulance naar het café van mijn broer gereden zodat moeder ook nog haar kleinzoon kon zien. In de gelegenheid daarnaast gezamenlijk een hapje gegeten. Vervolgens langs de verlichte grachten van A’dam terug naar Alkmaar waar moeder moe maar voldaan aankwam.

St. Ambulancewens, Hans en Priscilla bedankt dat wij, Yvonne, Leo, Valentina en Eric, deze wens dankzij jullie konden vervullen. Alle lof!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens