op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.78.jpg

5 december 2014

Wens voor onze moeder

Op zaterdagavond belt zus Xandra de familie met een idee. Zij is al jaren actief bij Stichting Ambulance Wens en heeft het idee om nu ónze moeder aan te melden voor een wens. Moeder wil graag op bezoek bij haar schoonzus in het oosten van het land.

Op maandagmorgen staat de ambulance voor het huis waar moeder verzorgd wordt. Wat een snelheid van handelen heeft deze organisatie en wat een goede voorzieningen! Voor moeder Mario de mascotte, een heerlijk donzen dekbed en kussens, een goed verende ambulance en zus Xan als eigen verpleegkundige! Chauffeur Rob verdient een aparte vermelding, hij is allround: professioneel met de brancard en overtillen van moeder, vriendelijk betrokken bij moeder en ons, een safe chauffeur die tijdens het rijden zwijgt én een onderhoudend gesprek voert.

Het bezoek was een succes, moeder heeft in de ambulance geslapen en was helder bij aankomst en blij haar schoonzus te zien. Tot slot, een treffende uitspraak van Rob: “het is altijd emotioneel, niet altijd verdrietig”.

Stichting Ambulance wens: Bedankt! Drie dankbare dochters Lisette, Willeke en Xandra

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens