op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.34.jpg

28 november 2014

Heerlijke stranddag in Domburg

Zaterdag 23 augustus hebben we met de hele familie genoten van een heerlijke stranddag in Domburg. Het strand was een favoriete plek voor onze moeder, zo genoot daar altijd van de onstuimige golven, de wind door je haren, de frisse lucht.

Dankzij de hulp van vrijwilligers Maarten en Liane kon onze mama genieten van een onbezorgde dag met zon, zee en strand. Want zonnig was het deze dag enorm!!! We zijn Maarten en Liane en stichting Ambulancewens bijzonder dankbaar voor deze onvergetelijke dag die op zo’n korte termijn geregeld kon worden.

Niets was hen te veel om het voor mama deze dag zo comfortabel mogelijk te maken. Op het terras van het badpaviljoen hebben we eerst genoten van heerlijke zeevruchten en uitzicht op zee. Lekker genieten in de zon met z’n allen bij elkaar. Daar genoot onze mama altijd enorm van. Al haar kinderen en kleinkinderen om zich heen.

Deze dag kon haar niet lang genoeg duren. De hele middag scheen de zon volop zodat zelfs de kleinkinderen de zee trotseerden, wat kon mama/oma daar heerlijk van genieten. Er werd een speciale rolstoel geregeld door Maarten waardoor mama ook echt nog even het water in kon.

Na een traditionele afsluiting met warme chocolademelk en slagroom brachten Maarten en Liane onze ouders weer veilig thuis. Een TOP dag!!

Ze vertelde de dagen na het uitje vol trots aan iedereen hoe geweldig ze genoten had van deze wensdag!

Helaas is onze mama 12 september overleden…….maar we weten hoe belangrijk deze dag voor haar is geweest met al haar dierbaren om zich heen.

Nogmaals bedankt namens ons allemaal…….

Fam. Bloemendaal / Janssen / Pol

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens