op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.77.jpg

27 november 2014

Bosrijk

Lieve mensen van de Stichting Ambulancewens;

Zaterdag 22 november 2014 is voor mijn zus haar wens in vervulling gegaan, tevens was het een wens van ons allemaal. Mijn man en ik waren 2 november 35 jaar getrouwd en wij wilden graag een weekend met mijn zus, haar man, onze kinderen en partners en de beide kleinkinderen naar het vakantiepark Bosrijk bij de Efteling. Helaas liet de conditie van mijn zus het afweten ( uitbehandelde longtumor). Mijn zus en haar man vonden het heel erg dat zij niet meer mee konden, ik heb toen de stichting geschreven en zo gebeurde het dat mijn zus en zwager toch nog een dag konden komen. Zij werden om 08.00 uur opgehaald door Thijs en Elly , twee geweldige lieve zorgzame mensen en kwamen tegen 11u30 aan bij Bosrijk. Eerst koffie en iets lekkers erbij, daarna naar de Efteling. Rond 16.00 uur ging bij mijn zus het lampje uit en zijn wij weer naar het huisje gegaan nog even als familie bij elkaar gezeten en de dag geëvalueerd, zijn Thijs en Elly met zus en zwager weer naar het noorden gereden. Voor ons een zeer geslaagde dag met fijne mensen van de stichting erbij.

Nogmaals heel hartelijk bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens