op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.89.jpg

25 november 2014

Winterefteling wens

Beste vrijwilligers,

Wij zijn de familie Reijns. Vader, moeder en dochter van 8. We werden een aantal maanden geleden met een vreselijke ziekte geconfronteerd. De details zal ik iedereen besparen. Het enige goede dat eruit kwam, kwam vorige week maandag op ons pad.

Ik was opgenomen in het ziekenhuis en een van de verpleegsters van de afdeling werkt als vrijwilligster bij de Stichting Ambulance Wens. Of wij nog 1 keer iets leuks wilden doen op kosten van die stichting. We werden wel even overrompel, maar het leek een heel leuk idee.

Alles werd geregeld en drie dagen later gingen we naar de winter Efteling. We werden opgehaald met de Ambulance door Harry & Marian. We waren nog nooit in de winter in de Efteling geweest en ik kan het iedereen aanraden. Het is wel even wennen op een brancard het park doorrijden. Ik kan zelf nog echt wel iets, maar zo'n hele dag is te veel. De droomvlucht in, een winkeltje rondlopen en weer even liggen. Doseren is het toverwoord.

Naast b.v. de python en de droomvlucht kun je er nu b.v. ook langlaufen en schaatsen. Mijn man, dochter en haar vriendinnetje hebben zich kostelijk vermaakt. Ondanks dat ik niet heel veel kon was het voor mij een super mooie dag. Het eind van de dag sloten we af met inkopen doen voor diverse mensen, een arreslee tochtje geregeld door Marian en de Aquanura in kleur. Een hele mooie show.

Tegen 20.00 waren we weer thuis gebracht. Mijn man, dochter en vriendinnetje waren helemaal versleten. Ikzelf was ook versleten, maar door de goede zorgen en af en toe terechtwijzingen door Marian om rustig te doen. Heb ik een superdag gehad en geen 2 dagen op bed gelegen naderhand. Het was super en ik kan het iedereen aanraden.

met vriendelijke groeten, Fam Reijns

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens