op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.2.jpg

18 november 2014

De vaartocht

De vader van mijn kinderen kreeg vier weken geleden te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Uitgezaaide kanker... Hij is 78 jaar, was sinds een paar jaar aan huis gebonden omdat hij moeilijk ter been was. Hij had nog een wens, nog eenmaal varen (hij was binnenvaartschipper van beroep) en eten met de kinderen en kleinkinderen. Dankzij Ambulancewens kon deze wens in vervulling gaan. Zondagmorgen om 09.15 uur was de ambulance bij Het Hospice Het Clarahofje in Goes. Tegen tien uur vertrokken we naar St. Annaland, waar de ms. Frisia op ons lag te wachten. De kinderen, kleinkinderen, vrienden en buren stonden ons op te wachten toen wij bij de haven aankwamen. Voorzichtig werd hij aan boord gereden en geïnstalleerd bij een raam zodat hij alles kon zien. Voor de kinderen was het heel spannend, zou hun vader het allemaal nog wel meekrijgen...? Na twee uur varen was hij zo moe, hij viel in slaap. De vaartocht, vier uur varen op de Oosterschelde, onderweg was er een uitgebreid drie gangenbuffet. Tijdens de tocht werd hij liefdevol verzorgd door Joke (verpleegkundige) en Andre (chauffeur) wat zeer werd gewaardeerd door de kinderen. De dag was goed...een mooie herinnering voor zijn kinderen en alle gasten die er deze dag bij waren.

Zonder de Wensambulance had deze wens niet in vervulling kunnen gaan. De kinderen zijn de Wensambulance ( en natuurlijk Joke en Andre) dan ook bijzonder dankbaar!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens