op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.76.jpg

11 november 2014

Een geweldig mooi moment

Lieve fantastische vrijwilligers,

Op 9 mei dit jaar hebben jullie mijn vader de mogelijkheid gegeven zijn kleindochter te zien via een echo bij de verloskundige, wij hebben genoten van die mooie en ook emotionele dag. De begeleiders waren werkelijk fantastisch en jullie hebben ons een herinnering gegeven die we nooit zullen vergeten.

Mijn zwangerschap was op dat moment 15 weken. Mijn vader heeft tot 25 weken zwangerschap geknokt en alles gegeven om zijn kleindochter in het echt te zien. Helaas is hij op 12 juli overleden.

Op 29 oktober is onze prachtige meid Jessa geboren. Een geweldig mooi moment, maar ondanks alle vreugde ook erg emotioneel. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor die dag op 9 mei die jullie ons hebben gegeven. Het geeft mij nu het gevoel omdat hij toch zijn kleindochter heeft mogen bewonderen dat hij toch iets van haar heeft mee mogen maken. Dat geeft enorm veel steun en rust na een hele heftige periode.

Ik zal nooit de woorden kunnen vinden om te omschrijven hoe dankbaar ik ben voor de herinnering die jullie ons hebben gegeven. Maar wel kan ik een poging doen dit aan jullie kenbaar te maken.

Ik hoop dat jullie stichting nog lang veel mensen gelukkig kan maken in hun laatste momenten op deze wereld. Ik zal jullie nooit vergeten.

Veel liefs,

Denise

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens