op dit moment 13295 wensen vervuld 844 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.75.jpg

11 november 2014

Zeer speciale dag

Hallo beste mensen,

Vandaag was het een zeer speciale dag voor mijn vader en zijn stiefzus. Het was waarschijnlijk de laatste keer dat ze elkaar hebben gezien. Mijn vader woont in het hospice van Helmond en zijn zeer zieke stiefzus in en verzorgingshuis in het dorp Sint Annaland op het eiland Tholen.

Jullie mensen stonden in Helmond om 09.00 uur voor de deur met de ambulance en mijn vader werd professioneel op de brancard naar binnen geschoven en ging het richting Zeeland.

Het was een zeer emotioneel weerzien. Beiden hadden in de gaten dat het toch wel hun laatste contact was. Na en bezoek van 2 uur namen we ontroerd afscheid en reden we terug naar Helmond.

De bemanning van de ambulance en dus jullie organisatie leverde vandaag geweldig werk. Het maakte indruk bij ons allen. De directie van het verzorgingshuis in St. Annaland vond het ook bijzonder dat de “Ambulance Wens” bij hun aankwam en bood ons een gratis lunch aan. Waarvoor ook onze dank.

Inmiddels hebben wij een passende donatie gedaan en we hopen dat velen ons voorbeeld mogen volgen om jullie stichting te ondersteunen.

Met vriendelijke groet van Michiel Gouweloos.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens