op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.74.jpg

10 november 2014

Vorige week werd ik verrast.

Beste wens ambulance,

Vorige week werd ik verrast. Mijn wens om nog een keer met mijn zoon tigo naar de Efteling te gaan werd voor mij vervuld. We zijn s morgens vroeg opgehaald door 2 vrolijke mannen van de wens ambulance om mee te gaan naar de Efteling. Roel en Arjan en niet te vergeten Mario de mascotte hebben ons de hele dag op onze wenken bediend. We vonden het een hele beleving om met de ambulance opgehaald te worden en naar Kaatsheuvel te gaan. Bij de Efteling aangekomen hebben we een onvergetelijke dag gehad waarin we heel erg verwend zijn door iedereen die er bij betrokken was. Het was heerlijk dat ik samen met Tigo en Dirk in Droomvlucht en in het Spookslot ben geweest. We hebben enorm genoten van deze unieke kans om dit samen te kunnen beleven. Wat is het fijn dat de wens ambulance stichting bestaat en dat er zoveel lieve mensen wensen laten uitkomen die anders niet mogelijk waren geweest. Heel erg bedankt lieve roel en arjan dat jullie alle heuvels hebben doorstaan en ons een zo'n fijne dag hebben bezorgd.

Groetjes van,

Elle, Tigo en Dirk.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens