op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2014-11verhaal.jpg

4 november 2014

Nog één keer naar huis

Op zaterdag 12 juli kwam de laatste wens van onze vader/ schoonvader uit. Hij heeft longkanker en de ziekte heeft hem dusdanig in zijn macht dat hij per dag achteruit gaat en hij graag wil gaan slapen....voorgoed.

Hij heeft nog wel 1 laatste wens; Hij wil graag nog één keer naar huis om daar afscheid te nemen van zijn huisje, zijn tuin die hij altijd met liefde plezier en veel werken mooi heeft gehouden en daar nog één keer een sigaretje te roken met zijn oudste zoon.

Zaterdag kwam die wens zoals gezegd uit. In het ziekenhuis werd hij opgehaald door de broeders van Stichting Ambulance wens. Samen met zijn jongste zoon in de ambulance op weg naar huis. Daar aangekomen had het hele gezin zich verzameld en konden we nog even met z’n allen genieten, met een lach en een traan, van een middagje met zn allen bij pa thuis. Een lekker sigaretje gerookt in het bij zijn van zijn zoons en dochter.Daarna nog een bezoekje gebracht aan zijn beste vrienden verderop in de straat waar hij elke dag meerdere malen te vinden was.

Na een emotioneel afscheid van zijn vrienden zijn we weer terug gegaan naar ziekenhuis. Hij heeft ervan genoten en is met een voldaan gevoel terug gegaan naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis hebben wij als familie afscheid van hem genomen en is hij heel rustig gaan slapen. Op 13 juli is onze vader/ schoonvader overleden.

Wij willen iedereen van stichting ambulance wens bedanken. Allereerst werden we al heel snel gebeld na de mail en op de dag zelf was er overal tijd genoeg voor en geen enkele vraag was te gek en werd gewoon geregeld. Echt helemaal top! Jullie doen Fantastisch werk!

Wij hopen dat jullie nog vele mooie wensen kunnen vervullen en veel mensen net zo blij zijn als ons dat de laatste wens van een dierbare uitkomt.

groet van de familie van Schoonderwalt

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens