op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.73.jpg

29 oktober 2014

Gulpen!!!

Toen wij van de zomer op vakantie in egmond aan zee waren zagen we daar een ambulance staan met erop www.ambulancewens.nl wat we niet kenden. Daaruit kwamen 2 vrijwilligers weten we nu ,en die gingen met een mevrouw naar de strandtent toe op brancard samen met beertje Mario en met haar familieleden we hebben dit gadegeslagen en wat ons opviel was de lieve en zorgzame manier waarop de vrijwilligers hun werk deden.

Dit maakte ontzettend indruk op ons en we zijn toen gaan kijken op de site ambulancewens.nl en maakten op deze manier kennis met hun werk het liet ons niet meer los. Gedurende 33 jaar ging onze pleegmoeder met haar gezin naar Gulpen op vakantie naar altijd hetzelfde adres,de laatste 5 jaren was dit onmogelijk omdat zij een aantal Thia,s heeft gehad waarvan de laatste zo ernstig was dat zij al 5 jaar nu op bed ligt en verzorgt moet worden. Heel vaak wanneer zij het dan over Gulpen heeft en wanneer zij dan de wens uitte van kon ik nog maar 1 keertje koffiedrinken bij AC in Venray en Gulpen ipv altijd naar de zelfde boom te kijken dag in dag uit , zaten we te denken van hoe kunnen we dit bereiken toen leerden wij jullie kennen en hebben we de wens bij jullie neergelegd.

Zondagavond heb ik gemaild en maandagochtend werden we gebeld dat het vrijdag de 24e oktober ging gebeuren 10.00 uur kwam de ambulance voorrijden met daarin 2 schatten van vrijwilligers Ilse en Pim , groot was de verrassing toen wij Pim herkenden van Egmond aan Zee. En toen ging het dus echt gebeuren, eerst op naar AC restaurant in Venray voor een heerlijk bakje koffie en daarna verder naar Gulpen naar het vakantieadres.

Daar gekomen werden we hartelijk met koffie en vlaai door de eigenaren ontvangen ,blijdschap alom na een tijd gepraat te hebben zijn we naar Valkenburg gereden om daar even heerlijk wat te eten en om daarna weer naar huis terug te keren.

Wat een geweldige dag waar we nog lang aan zullen denken Ilse en Pim hebben heel veel indruk bij ons nagelaten op de liefdevolle en zorgzame manier hoe zij dit de hele dag gedaan hebben met onze pleegmoeder en pleegvader ,niets was hun teveel alles kon en mocht. Wat ons onmogelijk leek hebben jullie bij Ambulancewens met jullie vrijwilligers voor ons mogelijk gemaakt wij hebben diep respect voor jullie en willen jullie hierbij nogmaals heel erg bedanken. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen als Mensen doneer aub,en zorg dat deze fantastische stichting nog heel veel dierbaren met hun familie in een zo moeilijke tijd toch een moment van geluk kun geven.

Hartelijke groeten van ons,

Fam Bouw en Fam Kamphorst

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens