op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.79.jpg

20 oktober 2014

Nog eens in een jacuzzi

Op maandag 22 september is mevr. Sonderlo overvallen met een verassing. Ooit had zij zich laten ontvallen dat zij zo graag nog eens in een jacuzzi zou willen bubbelen. Na overleg op kantoor kreeg ik de tip om contact op te nemen met Stichting Ambulance wens. Dat wordt gerund door professionele verpleegkundigen die dat gratis doen.

Vervolgens een bezoek gebracht aan het Intel Hotel, Leuven haven te Rotterdam. Daar hebben ze prachtige suites met bubbelbaden voor het raam met uitzicht over de haven en de Erasmusbrug. Dhr. de With reageerde heel enthousiast en stelde gratis een suite beschikbaar.

Om 9.30 uur waren wij in de hal om het ambulance personeel op te vangen. Mevr. Sonderlo wist nog van niets. Met z’n vieren gingen wij naar boven. Carla en Heleen gingen als eerste naar binnen om mevr. voor te bereiden op haar uitje, aanvankelijk wilde Mevr. niet mee, maar na aandringen van alle aanwezigen stemde zij toe.

Nog steeds niet wetende waar we naartoe gingen. Na een korte rit door de stad kwamen wij aan bij het hotel. Mevr. had nog steeds geen idee wat er ging gebeuren. Eenmaal in de suite aangekomen zakte haar mond open van verbazing toen zij dat hele grote bad zag staan.

Wij kregen koffie en een cocktail aangeboden want het duurde even voordat het enorme bad vol was. Uiteindelijk lag Mevr. languit te bubbelen.Voor mevr. was het een super ervaring, haar ogen gingen weer sprankelen. Ook was zij door en door warm sinds lange tijd.

Van het ambulance personeel kreeg zij een beertje met de kleding van een ambulance broeder. Ook boden zij mevr. aan om nog ergens langs te rijden als ze dat zou willen. Mevr. was toch wel erg moe geworden en wilde het liefst naar huis.

Nu praat mevr. er nog steeds over.

Dankzij het Intel hotel en de Stichting Ambulance Wens was het mogelijk om deze wens in vervulling te laten gaan.

Hartelijk bedankt, Heleen en Carla

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens