op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.77.jpg

13 oktober 2014

Een "monument" voor de rest van mijn leven

Laatste wens Mevrouw Witteman.

Het is inmiddels alweer even geleden maar op 27 september j.l. heeft stichting Ambulance wens het mogelijk gemaakt om mijn moeder's laatste wens in vervulling te doen gaan. Ze heeft de laatste maanden van haar mooie lange leven toch nog gevochten om mijn 50ste verjaardagsfeest bij te kunnen wonen en dat lukte! En wat was het een mooi en emotioneel feest. Wat ik niet wist is dat mijn achternicht Verony, vrijwilligster bleek te zijn bij Stichting Ambulance Wens. Toen zij hoorde van mijn moeder's wens heeft zij zich ingezet om bij deze wens in vervulling te doen gaan. Verony en Maarten, heel veel dank. Ik denk dat jullie je nauwelijks beseffen hoeveel jullie betekend hebben voor mij, de aanwezige gasten en vele andere mensen wiens wens jullie in vervulling doen gaan. Als je bedenkt dat 2 dagen na mijn feest, mijn moeder rustig is ingeslapen, wordt de dankbaarheid alleen maar groter. Ik weet dat het niet gemakkelijk is geweest voor jullie, maar jullie hebben bijgedragen aan een "monument" voor de rest van mijn leven.

Annette Raven

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens