op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.49.jpg

9 oktober 2014

Peter heeft enorm genoten

Lieve vrijwilligers van Stichting Ambulancewens en in het bijzonder Klaas en Rianne,

Door zuster ???? in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede werden wij attent gemaakt op Stichting Ambulancewens en wat zijn we haar dankbaar!

Peter zijn wens was om een dag met zijn vrouw, Corry, en kinderen, Mike en Glenn, naar Walibi Holland te gaan in Biddinghuizen, iets waar hij zich de hele zomer op verheugd had, maar wat helaas niet meer lukte door zijn ziekte. Nu bleek dat dit toch nog mogelijk werd gemaakt door Stichting Ambulancewens.

We hadden geen idee wat we moesten verwachten voor die dag en hoe lang Peter het vol zou gaan houden. Maar alle onzekerheid maakte die dag plaats voor vreugde! Vanaf het moment dat Klaas en Rianne bij Peter in zijn kamer binnen kwamen om hem op te halen, voelden wij ons allemaal vrolijk en gelukkig dat deze dag daadwerkelijk ging plaatsvinden, mede dankzij de geweldige zorg van Klaas en Rianne, alsmede dankzij de tomeloze vrolijke, komische noot van Klaas, wat hebben we gelachen! De zon scheen volop en Peter voelde zich goed! We hadden geen betere dag kunnen uitkiezen... We waren klaar om te gaan!

Walibi Holland bleek een prachtig park, mooi groen aangelegd, schoon, keurig en voldoende uitdagende attracties om je een hele dag te vermaken! De kinderen hebben bijna alle attracties getrotseerd, een hele prestatie en vrijwilligers Klaas en Rianne mochten van ons ook af en toe even genieten van 1 van de duizelingwekkende achtbanen, een prachtig gezicht om die twee blauwe Ambulancewens-shirts bovenin de achtbaan te zien verschijnen!

Peter heeft enorm genoten, van het park, van zijn vrouw en kinderen, van de vrolijke, lieve Klaas en Rianne. Hij is zelfs zelf nog in het reuzenrad gegaan om het park van grote hoogte te kunnen bekijken! Hij genoot er zo enorm van dat hij het volhield totdat het park ging sluiten om 5 uur!!

Toen zijn we op de terugweg bij de MacDonalds op strand Horst gestopt voor een hapje en drankje en wat werden we daar groots verwelkomt. Heel dankbaar zijn wij MacDonalds voor alle zorg tijdens ons bezoekje daar. Peter at zelfs een halve hamburger weg, wat frietjes en een ijsje toe! Na weken van bijna niks eten, was dit voor ons zo heerlijk om hem zo te zien genieten. Het bewijs dat Stichting Ambulancewens fantastisch werk doet! Wat zijn we dankbaar dat we dit nog samen met Peter hebben kunnen meemaken.

Stichting Ambulancewens, Klaas en Rianne, heel heel heel hartelijk dank voor deze fantastische dag. Zoals Peter zijn vrouw Corry aan het einde van de dag zei: Dit was een dag met een gouden rand..

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens