op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_8857a.jpg

6 oktober 2014

Dagje Zoutelande 3-9-2014

Donderdag 28 augustus hebben wij voor onze moeder een wens aangevraagd. Onze moeder wilde nog heel graag een dagje naar zee, en dan in het bijzonder naar het plaatsje Zoutelande waar wij vroeger, toen wij nog klein waren, met het gezin jaarlijks op vakantie gingen.

‘S Morgens vroeg hebben wij via de mail contact gezocht met ambulancewens en binnen een uur werden we al terug gebeld en kon de wens gerealiseerd worden. En dat de week erna al, namelijk woensdag 3 september!! Super natuurlijk!! We werden ’s morgens vroeg om 10 uur opgehaald door de ambulance, na eerst even kennis gemaakt te hebben met jullie geweldige vrijwilligers Roel en Riet kon de rit beginnen naar het mooie Zoutelande. Ons mam had erg veel zin in deze dag en het kon het niet beter beginnen met het lekker weertje van die dag. Voor ons mam was het erg fijn dat ze de hele rit kon liggen omdat het te vermoeiend voor haar was de rit zittend te rijden. Onderweg hebben we even een tussenstop gemaakt bij vliegveld Seppe, wat ons mam ook heerlijk vond. Lekker ontspannen naar de vliegtuigjes kijken onder het genot van een kopje koffie.

Rond 13 uur kwamen we aan in Zoutelande. Jullie vrijwilligers Roel en Riet gingen een rolstoel lenen bij de reddingsbrigade en de strandwandeling kon beginnen. Wat heeft ons mam genoten van het strand, de zee en het heerlijke weer!! Echt geweldig!! Toen werd het tijd voor een kopje koffie en natuurlijk niet te vergeten een lekker visje.

Dankzij ambulance wens en vrijwilligers Roel en Riet heeft ons mam, en dus ook wij, een onvergetelijke dag gehad, een dag vol met mooie herinneringen. En wij als gezin, gaan deze traditie voor zetten en zullen jaarlijks terug gaan naar Zoutelande om deze dag toch nog een keer te beleven met in onze herinnering ons mam. Want helaas is ons mam 2 weken later, op dinsdag 16 september overleden.

Groetjes Jan, Lous & Jeroen, Fleur & Suus, Linda & Kevin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens