op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.71.jpg

30 september 2014

autosafari

Geachte heer/ mevrouw,

Hier mijn verslag van een dagje uit met Stichting Ambulance wens Nederland. Op 26 augustus jl. werden mijn zoon en ik opgehaald door uw medewerkers Roel en Peter voor een dagje Beekse Bergen. Rond 10 uur waren Roel en Peter bij ons in Delft, na een kort gesprek over mijn medische gesteldheid en evt. medicijngebruik. Werd ik door Roel en Peter op de brancard geinstalleerd en in de ambulance gezet. Mijn zoon stapte ook in. En daar gingen wij op pad naar Hilvarenbeek om safaripark De Beekse Bergen te bezoeken. Met mijn zoon heb ik jaren geleden bijna alle dierenparken bezocht echter De Beekse Bergen waren wij nooit aan toe gekomen. Dus een heel leuk uitstapje om nog een keer met mijn zoon te doen.

Na anderhalf uur kwamen wij bij het safaripark aan en zijn als eerste een autosafari gaan doen. Wij hebben ontzettend veel soorten herten gezien, zebra’s, cheeta’s, elanden enz. Roel was de chauffeur en hij reeds heel rustig en als ik een foto wilde nemen bleef hij even stil staan. Op een gegeven moment zei mijn zoon kijk ma een giraf naast je dus ik kijken zag niets, je moet omhoog kijken zegt mijn zoon en ja hoor keek ik zo tegen de buik van een giraf aan. Niet te geloven dat deze dieren zo groot zijn. De poten zijn net zo hoog als de ambulance waar wij inzaten. De giraf was het dak van de ambulance aan het aflikken. Het regende nl.en op deze manier kregen zij water binnen. Roel bleef heel rustig wachten totdat de kudde giraffen voorbij getrokken waren. Ik had niet verwacht dat het park zo groot was en dat er zo’n verscheidenheid aan dieren rondliep. Geweldig. Ook mijn zoon genoot van deze rit. Die een klein uur duurde. Daarna gingen wij een kopje koffie drinken, ik wilde de mannen wat aanbieden, maar daar wilde zij niets van weten.Ik mocht niets betalen. Na de versnaperingen gingen wij een bootsafari maken met brancard en al werd ik op de boot gereden. De boottocht duurde een half uur en ook nu zag je weer allerlei dieren lopen. In de verte zagen wij enkele apen echter deze bleven door het slechte weer liever beschut zitten. De boot zette ons aan de andere kant van het park af, zodat wij lopend weer naar het beginpunt konden. Wij zijn langs de krokodillen gegaan,wij hebben nijlpaarden,leeuwen, tijgers en hele mooie en vreemde vogels gezien. Het ging echter harder regenen en de paparplu’s en poncho konden niet voorkomen dat het dekbed waar ik onderlag aan de onderkant doorlekte. Dus opdat moment zijn wij wat sneller gaan lopen en naar het restaurant gegaan. Echter de regen hield niet op en het liep al tegen 4 uur aan. Dus ik heb aangegeven dat ik genoeg gezien had en ook mijn zoon had genoeg gezien. Wij hebben erg genoten van deze dag ondanks dat het weer niet meezat. Roel en Peter hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag. En natuurlijk stichting Ambulance wens Nederland bedankt. 6 september was ik jarig en ik heb gevraagd aan de visite of zij het geld wat zij normaal aan een cadeau zouden besteden wilde overmaken naar uw stichting.Inmiddels heb ikzelf van het ontvangen verjaardags geld 70,00 euro overgemaakt. En ik heb begrepen dat er mensen zijn die hun gift zelf aan u overmaken. Nogmaals onze dank Stefan en Annelies.

Gisteren een heerlijke dag gehad. Om ong.10 uur werden Stefan en ik opgehaald om met de ambulancemewerkers van Stichting Ambulance wens Nederland een dagje uit te gaan naar safaripark de beekse bergen in Hilvarenbeek te gaan. Het was wat somber weer en het miezerde een beetje Wij hebben eerst een auto safari gedaan door het park. Kopje koffie en kopjethee genomen . Om daarma met een boot door van de ene kant van het park naar de andere kant te varen. Op dat moment begon het te miezeren. Wij zouden lopend terugkeren naar het restaurant. Zo gezegd zo gedaan onderweg no heel veel andere dieren gespot. Het ging helaas ook iets harder regene. Ik kreeg een pomcho om echter halverwege voelde ik het steeds natter worden bij benen. Het dekbed was gaan lekken. Dus wij zijn wat harder door gaan lopen. In het restaurant kwamen wij weer een beetje bij. Maar wat een groot park. En wat een ontzettend e hoeveelheid dieren. Allemaal even mooi van kluer. Deze allemaal im hun eigen omgeving. Geweldig was het bedankt Roel en Peter van de stg. En ook bedankt stg.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens