op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.73.jpg

30 september 2014

De superdag

Beste kees en Coby,

Wat hebben wij een Fijne dag gehad met stephan op donderdag 18 september Even weg na al die maanden op de ic van het ziekenhuis en nu nog op de chirurgie. Wij vonden het heel. Bijzonder dat stephan het vol heeft gehouden, dat was mede dankzij jullie goede verzorging voor stephan. Eerst richting vliegveld zestienhoven, daar was het super, genieten van de buitenlucht en natuurlijk het stralende weer en een heel mooi pas geopend Terrasrestaurant daar, lekkere broodjes gegeten toen wilde stephan over de grote weg naar huis, daar zagen we onderweg de bouwwerken uit de pan reizen Bij ons huis aangekomen kon de ambulance ons grintpad op, dat was te doen Dankzij. Coby en kees. Toen kon stephan lekker bij ons onder de walnotenboom bijkomen en heeft hij een stukje taart gegeten. Daarna gingen We met ze,n allen terug in de mooie ambulance naar het ziekenhuis Dat was ook heel apart, een hele ervaring , door de zijkant van het ziekenhuis Alles is goedgegaan. Hartstikke bedankt, voor de superdag Wij vinden het grandioos dat deze mogelijkheid ons is aangeboden.daarnaast bedanken wij natuurlijk extra claudia en cora van het maasstad ziekenhuis voor hun inzet voor stephan, een grote verrassing! Dit zullen wij zeker niet vergeten.

Groeten en heel hartelijk.

Bedankt Fam streefland zwartewaal

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens