op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.66.jpg

30 september 2014

Nog een keer een “weekendje weg” met de familie….

In september heb ik voor mijn moeder een laatste wens aangevraagd bij stichting ambulance wens. Mijn moeder genoot altijd ontzettend van een weekendje weg met mijn vader, haar kinderen en kleinkinderen. Één email en één telefoontje later was er een weekendje weg geregeld met stichting ambulance wens. Wat keek mijn moeder hier ontzettend naar uit!

Binnen twee weken zaten mijn ouders samen met twee vrijwilligers van stichting ambulance wens drie dagen in het Jan Bos huis in droompark Beekbergen. De rest van de familie logeerde in een huisje tegenover het Jan Bos huis. Wat hebben we genoten van het samenzijn op zo’n mooie plek. Het zijn voor ons bijzonder waardevolle dagen geweest. Dit was niet mogelijk geweest zonder de vrijwilligers van stichting ambulance wens: Rob, Annemiek, Coby en Ans. Ook buurtzorg Gendt wil ik bedanken voor het in praktische zin meedenken en voorbereiden van deze dagen.

Twee dagen na thuiskomst is mijn moeder overleden. Tijdens haar afscheid hebben we een geldbedrag opgehaald voor stichting ambulance wens. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan het prachtige werk dat jullie doen. Nogmaals, bedankt voor alles!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens