op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.69.jpg

25 september 2014

Uit die laatste weken hebben we gehaald wat er in zat

Beste heer Veldboer en alle medewerkers van Stichting Ambulancewens,

Op 26 mei j.l. hebben wij een onvergetelijke dag gehad naar Zoutelanden door jullie stichting! In november vorig jaar werd uit het niets fase 4 eierstokkanker bij mijn zus Ria Steffens-Schoots geconstateerd. Een periode van hard vechten, vallen en opstaan, lachen en huilen brak aan. Half mei werd duidelijk dat Ria het niet zou gaan redden...

Uit die laatste weken hebben we gehaald wat er in zat, mede dankzij Ria's oudste dochter Yvette die van jullie stichting gehoord had. Mijn zus Betty uit Florida kwam over en voor ons allemaal was de uitstap op maandag 26 mei j.l. een enorm hoogtepunt! Een geweldige dag hebben we beleefd met Ria en haar gezin, ook dankzij de lieve zorgen van jullie begeleiders Hennie en Minette. Het was heerlijk om Ria op het terras van het strandpaviljoen te zien genieten! Ria was samen met haar man vele malen in Zoutelanden geweest en had er dierbare herinneringen aan. Bijgesloten treffen jullie nog enkele foto's aan van onze trip.

Opnieuw hebben we een paar moeilijke weken achter de rug: Ria's man, Ge Steffens, was al jaren erg zwak maar overleed toch nog plotseling op 12 september j.l. Afgelopen donderdag en vrijdag was zijn afscheid. Hiervan zijn jullie inmiddels op de hoogte, want het was Ge's wens om i.p.v. bloemen een donatie te geven voor jullie stichting. Dochter Yvette heeft dit met jullie geregeld en bij het condoleance register stond de collectebus klaar. Ik op mijn beurt maak een bedrag aan jullie over o.v.v. fam. G. Steffens-Schoots.

Nogmaals heel veel dank, ook namens mijn man en mijn zus uit Florida. Tot slot nog veel succes gewenst met jullie organisatie en wij hopen van harte dat jullie nog heel mensen zo'n gelukkige dag mogen bezorgen! Aan ons zal het niet liggen: wij zullen zoveel mogelijk jullie stichting onder de aandacht brengen!

Lieve groeten,

Tanja Vermeulen-Schoots

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens