op dit moment 13440 wensen vervuld 855 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.46.jpg

25 september 2014

Een onvergetelijke dag!

Lieve mensen van de ambulancewens,

Op zaterdag 30 augustus zijn we met Hans en Mary naar Scheveningen en Bergen + Bergen aan Zee geweest. Het was voor Frank een onvergetelijke dag. Graag wil ik jullie hiervoor bedanken. Nu pas heb ik even tijd om de foto's te mailen Vanwege de hectische tijd die voor ons als gezin nu achter ons ligt. Frank is afgelopen dinsdag 16 september overleden en zaterdag j.l. hadden we een prachtige afscheidsdienst. We kijken terug op een heerlijke dag die een succes werd door jullie inzet. We zouden ook nog een vaarwens doen op vrijdag 3 oktober. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Wat een mooi werk doet jullie organisatie.

m.vr.gr.

Jetty van Eys

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens