op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_5482a.jpg

25 augustus 2014

Hoe iets gewoons zo bijzonder kan zijn !

Na jaren zelf met ons gezin op en neer gereden te zijn naar Haarlo, waar mijn zus met haar gezin woont, ging dit op 19 augustus 2014 met een ambulance van de Srichting Ambulance Wens. Het huis in Haarlo is voor ons gezin een 2e huis waar we veel weekenden en vakanties samen doorbrengen. In juli 2014 werd bij mij kanker vastgesteld oa in mijn botten en werd de reis met onze eigen auto niet meer mogelijk. In het hospice attendeerden ze ons op de mogelijkheid van de stichting Ambulance Wens. Wat zijn we blij dat we het formulier hebben ingevuld ! Binnen een half uur was het geregeld en konden we als gezin nog eenmaal "gewoon" naar mijn zus. Samen met Hans ( chauffeur) en Marianne ( verpleegkundige) hebben we een prachtige herinnering gecreëerd . "Gewoon" even een middagje bij je zus langs, "gewoon" samen een spelletje doen, "gewoon" samen eten, "gewoon" samen kletsen. Omdat de vrijwilligers alle tijd van de wereld hadden (ze puzzelden zelfs nog aardig wat stukjes mee ) was het ontspannen en kwamen we laat in de avond terug bij het hospice. Het was voor ons als gezin echt geweldig !

Aline, Willem en Elin Dijkhorst

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens