op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.24.jpg

25 augustus 2014

Nog één keer naar de camping in Sinderen

Mw vd Akker, ernstig ziek, en haar vriend Piet Tieleman uit Zwijndrecht gaven aan dat Mw nog één wens had en dat was om in de maand augustus nog één de keer naar de camping in Sinderen te gaan. Maar liefst 13 jaar hebben zij, de maand Augustus, op deze camping gestaan met andere echtparen, vrienden en kennissen! Een vaste traditie waar ze met goede herinneringen aan terug denken! Er is in deze jaren veel lief en leed gedeeld! Piet vroeg aan mij of we deze wens in vervulling konden laten gaan via Stichting Ambulance Wens. Het aanvraag formulier was snel ingevuld en verzonden! Al spoedig ging de telefoon en is de datum en het tijdstip afgesproken. Sneller kon niet!

O wat een regen viel er neer op die bewuste dag. De zorg en aandacht van de vrijwilligers Brigitte en Roel maakte dit helemaal goed! We zouden er met z’n allen een fijne dag van gaan maken! Zo gezegd, zo gedaan! De start met beer Mario met een kaartje met daarop de namen van de vrijwilligers en de kennismaking zelf voelde als een warm bad! Tijdens de rit was er alle liefde, zorg en aandacht voor Mw maar ook voor haar vriend en heb ik als wijkverpleegkundige deze mooie, positieve en onvergetelijke ervaring met deze stichting en de vrijwilligers opgedaan.

Richting Sinderen ging de lucht opklaren en kwam er zelfs blauwe lucht tevoorschijn! Chauffeur Roel maakte een toeristische route richting de camping. Mw heeft zichtbaar genoten van de bekende plaatsen en de prachtige omgeving die vanuit de ambulance goed te zien was!

Na ruim anderhalf uur reden we de oprit van de camping op en daar stonden vele bekenden en vrienden van Mw ons op te wachten! Mw is uit de ambulance gereden en de brancard is lager gezet zodat iedereen gedag kon zeggen. De paraplu die we bij vertrek vanuit Zwijndrecht nodig hadden voor de regen deed nu dienst als parasol voor de zon! Mw is “de kantine” van de camping binnengereden en daar hebben we met z’n allen gezellig koffie gedronken. Hierna werd een heus buffet, klaargemaakt door de campinggasten, voor ons klaargezet met verse kippen en Chinese tomatensoep, broodjes en niet te vergeten de krentwegge. Mw hield ondertussen een middagslaapje om zo weer op krachten te kunnen komen en al de indrukken en ervaringen een plaatsje te geven. Ondertussen kregen Brigitte en ik een rondleiding over de kleine, gezellige en prima verzorgde camping! Mw heeft per brancard de staplaats bezocht waar ze zelf vele jaren met de caravan gestaan hebben. Velen liepen met ons mee. Omdat iedereen wist dat dit de laatste keer was dat Mw een bezoek aan deze plaats gebracht heeft werd er regelmatig een traan weggepinkt. Foto’s werden gemaakt als een blijvende herinnering.

Iedereen nam in de ambulance persoonlijk afscheid van Mw. Voor velen gaf dit een brok in de keel en was het een emotioneel moment. Oprechte dankbaarheid en lof is er geuit naar de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens en naar mij persoonlijk voor ons prachtig werk en het in vervulling laten gaan van Mw haar wens!

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde en fijne dag die nog lang in onze herinnering voort zal leven! Mw geniet nog steeds na van deze ervaring en gaf aan heel blij te zijn dat deze wens toch door heeft kunnen gaan! Ik heb het zeer gewaardeerd dat ik als 2e persoon met Mw mee mocht in de ambulance! Een ervaring om nooit te vergeten, bedankt hiervoor! De foto’s worden veel bekeken als nadenken aan deze fantastische dag!

Rianda Zuidweg.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens