op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.25.jpg

19 augustus 2014

Enorm verrast

                      19 februari 2014- 19 augustus 2014

Inmiddels 6 maanden later, kan ik eindelijk een stukje schrijven voor Stichting Ambulancewens. Nog altijd en heel vaak zijn de momenten in mijn gedachten over wat een geweldige dag 19 februari 2014 is geworden!

In het afscheid voor mijn moeder op 9 maart 2014 heb ik de volgende tekst voor haar voorgedragen: “Vlak na de geboorte van Merel werden wij enorm verrast met het nieuws dat je op woensdag 19 februari even naar huis zou komen. De IC-verpleegkundige Ursula had een verzoek ingediend bij Stichting Ambulancewens. Hierdoor konden wij als familie even samen thuis genieten en jij zou Merel voor het eerst kunnen zien. Wat een geweldig initiatief! Wel moest je hiervoor een langere periode zonder beademing kunnen en dat hoefde maar 1 keer tegen je te worden gezegd. Je ging er volledig voor en maakte sprongen vooruit en je leefde helemaal op om die woensdag 19 februari naar huis te kunnen.

Voordat je de ambulance die dag in ging moest er nog wel even een cadeautje voor Merel worden gekocht en natuurlijk waren de vrijwilligers van stichting Ambulancewens hiertoe bereid. En zo was jij: warm en lief, je wilde niet met lege handen aankomen! In de middag kwam je toen thuis aan en wij kwamen op dat moment ook aanlopen met je lieve kleindochter Merel, hoe fijn was het om jou op dat moment te zien. Een kleine traan, maar vooral een middag met een enorme lach. Je kon die middag voor het eerst Merel vasthouden en je zat in je eigen stoel. Wat een heerlijke middag met zijn allen, het was genieten!! Jou eigen woorden waren op dat moment: deze middag is meer dan een feestje! Het typeerde hoe blij jij hiermee was en hoe blij wij hier ook mee waren. Een herinnering die diep in ons hart zal blijven!”

Nu 6 maanden later wil ik nogmaals, ook namens de familie, jullie ontzettend bedanken voor de mooie dag die we hebben beleefd en wat een geweldig team van Stichting Ambulancewens had mijn moeder die dag om haar heen: Kees, Ursula en Minette het was super!!

Hartelijke Groet, Marion Arts

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens