op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.1.jpg

13 augustus 2014

De 66e verjaardag van zijn vrouw mee vieren…….

….in Diepenheim, dat wilde onze (schoon)vader/pake nog heel graag meemaken. Met zorg en toewijding van Hans uit Vlissingen en Jos(ine) uit Roosendaal is dat meer dan mogelijk geworden! Wat een lieve, bijzondere mensen die zoiets moois voor een ander doen!

Rond het middaguur werd pa in Borculo opgehaald. Ma mocht naast hem in de ambulance plaats nemen. De rit in de ambulance naar Diepenheim, waar hun voormalige recreatiewoning staat, verliep voorspoedig.

Alle gasten waren al aanwezig toen onze ouders in Diepenheim aankwamen. Pa op de brancard met het ambulance beertje Mario op schoot. Een mooi en emotioneel moment voor iedereen.

De zon scheen, het gras was gemaaid en de grote partytent met stoelen en tafeltjes eronder stond klaar. De vlag hing uit. Het “lepeltjesgebak” werd door een vriendin van de bakker afgehaald en meegebracht. Ma werd overladen door felicitaties en leuke cadeaus. Pa straalde. Familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen, allemaal aanwezig voor een van pa’s laatste wensen. Een verjaardag en tegelijkertijd een afscheidsfeest; dubbel maar ook heel mooi. Een lach en een traan wisselden elkaar af maar bovenal was de sfeer heel warm en liefdevol.

Na het gebak werden we getrakteerd op een plak Twentse krentenwegge. Daarna een rustpauze voor pa en voor de gasten de gelegenheid een mooie wandeling te maken door het Twentse landschap. De dag werd afgesloten met een heerlijk hapjes buffet waar ook pa van genoten heeft.

“Wat een mooie dag!” “Wat heeft jullie vader intens genoten!” “ Zaterdag was voor ons een onvergetelijke dag. Jullie vader was een stralend middelpunt. Voor moeder een geweldig verjaardagscadeau” Het was TOP!

Dat hoorden wij veel terug van de gasten.

En zo was het!

Tsjitske & Anne, Jan-Willem & Cécile, Philippe, Jacques, Froukje & Roy, Kjelt, Mila

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens