op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.16.jpg

13 augustus 2014

Een zeer emotioneel en prachtig moment

Beste Stichting,

Op 7 juni 2014 heeft mijn schoonmoeder Ria Bakx een fantastische dag mogen beleven. Dankzij de hulp van Stichting Ambulance Wens.

Er werd gezegd dat ze onze trouwdag ( 11 juli 2014) niet meer zou gaan halen. Verschrikkelijk nieuws waar Ria heel verdrietig van werd. De behandel arts van Ria vertelde ons, als je iets wil doen moet je het nu doen. Onze trouwdag naar voren verplaatsen was teveel gedoe waardoor we een andere optie hebben gekozen.

Dankzij jullie Stichting was het mogelijk om mijn schoonmoeder te vervoeren van Breda naar Halsteren waar onze fotograaf is gevestigd van onze bruiloft. Daar hebben mijn man en ik onze eerste ontmoeting in trouwkleding georganiseerd, samen met onze kinderen, Ondanks mijn trouwjurk nog vol met rijgdraad en spelden zat was het een fantastisch moment om nooit meer te vergeten. De blik in de ogen van mijn schoonmoeder sprak boekdelen toen mijn man en ik elkaar voor het eerst zagen in onze trouwkleren. Een zeer emotioneel en prachtig moment. We hebben Ria daar armbandjes aan onze 3 kinderen laten geven die staan voor oneindige liefde. We hebben daar op een heide nog kort trouw foto's gemaakt samen met mijn schoonmoeder zodat ze in ons trouwalbum zal staan.

Na te zijn omgekleed zijn we in de middag naar het sprookjesbos in de Efteling gegaan. Het was haar wens om daar nog een keer naar toe te gaan. Het was immers zolang geleden. Daar heeft Ria samen met haar man, haar 2 zonen en 2 schoondochters en 4 kleinkinderen enorm genoten.

Tegen de vroege avond is Ria naar een zaaltje vervoerd waar ze haar hele familie, vrienden en vriendinnen nog 1 keer rond haar heen kon hebben. Ria is een echt familie mens en maakt zich altijd zorgen om anderen. Op deze manier was het voor iedereen mogelijk om onder het genot van koffie, thee of frisdrank met een appelflap persoonlijk afscheid te kunnen nemen van Ria. Het beertje wat ze van jullie heeft gekregen draagt de naam Mario. Deze is van mij zei Ria en neem ik mee als ik er niet meer ben, daar komt niemand aan.

Deze fantastische dag was nooit gelukt met de hulp van jullie stichting. Ria heeft door deze dag veel energie gekregen, die ze heeft gebruikt om onze trouwdag alsnog te halen. Dat is Ria gelukt! Wij zijn daar heel gelukkig mee dat ze erbij is geweest. Ria heeft dubbel genoten.

Helaas hebben wij op 2 augustus 2014 afscheid moeten nemen van een bijzonder lief mens die enorm gemist gaat worden. Dankzij Stichting Ambulance wens heeft mijn schoonmoeder een fantastische mooie dag beleefd. Hier zijn geen woorden voor, zo mooi was deze dag.

Ria wilde tijdens haar crematie op 7 augustus 2014 geen bloemen maar een donatie aan deze Stichting zodat andere terminale patiënten ook een fantastisch mooie dag kunnen beleven.

Er is een mooi bedrag opgehaald van 313,- euro. voor Stichting Ambulance Wens. Dit bedrag hebben wij overgemaakt op jullie rekening.

Dankjewel namens ons allemaal, wij hebben ontzettend veel respect voor jullie stichting. Wij hopen dat door onze donatie er nog meer mensen een prachtige dag kunnen beleven.

Namens de broers, zussen en schoonfamilie.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens