op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.60.jpg

13 augustus 2014

Inside information

Maandagmorgen, 11 augustus 2014, Hospice de Cirkel te Hendrik Ido Ambacht. Gelijk bij binnenkomst van de vrijwilligers van de stichting ambulance wens, was het al een vrolijke en gezellige boel. Na een kop koffie en even gezellig een praatje, begon de reis richting Schiphol. Mijn wens was om Schiphol nog één keer te zien in het hedendaagse leven, nadat ik er vroeger vanaf het begin in 1958 met o.a. KLM vele jaren zelf werkzaam ben geweest.

Eenmaal aangekomen bij Schiphol- Oost, heeft een bevriende piloot bij de KLM ons ontvangen en rondgeleid op het gehele buitenterrein van Schiphol, inclusief alle landingsbanen. De ambulance reed steevast achter de Authority auto waarbij we kriskras over alle start- en landingsbanen zijn gereden en alle vliegtuigen van dichtbij hebben mogen aanschouwen. Met diverse 'inside information' van de dagelijkse werkzaamheden van zowel de piloten als het grondpersoneel, waanden we ons in de organisatie van Schiphol.

Na een 2 uur durende rondleiding hebben we nog even wat gegeten en gedronken in de oude verkeerstoren van vroeger. Daarna zijn we nog even naar Lekkerkerk gereden om oude herinneringen te doen herleven waar ooit mijn vliegveld voor modelvliegtuigen was gevestigd. Tevens was dit de locatie waar de vriendschap is ontstaan tussen mij en het toen 14- jarige lid van de vliegclub, welke we vandaag de dag kennen als onder piloot van de KLM van deze middag.

Eenmaal voldaan van alle opgedane momenten en herinneringen van vroeger en heden, zijn we teruggekeerd naar de hospice. Met onvergetelijke ervaringen en gevoelens hebben de ik en de begeleiders van ambulance wensen afscheid van elkaar genomen. Mede dankzij hun inzet, enthousiasme en fantastische begeleiding is deze dag voor mijn wens volledig vervuld met meer dan ik had kunnen verwachten.

Nogmaals, enorm bedankt voor alle tijd en moeite die jullie met de stichting voor mij hebben betekent.

Met vriendelijke groet,

P.J. van Vliet & L. Verlinden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens