op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1c.jpg

1 augustus 2014

Circus Herman Renz

Beste Kees.

Op 26 Juli 2014 hebben jullie de laatste wens van Theo kunnen vervullen Theo is een grote liefhebber van circus niet alleen als bezoeker maar was ook bereid voor hand en span diensten bij verschillende circussen. Zijn wens was nog een maal het circus te kunnen bezoeken.Dit is door jullie medewerking en Circus Herman Renz gelukkig gelukt op 26 Juli 2014. Bij deze voeg ik een verslag van deze middag toe .

Theo kwam samen met een vriend met de ambulance aan om 14 uur 30. Werd op het circus terrein al opgewacht door verschillende vrienden. Arjen en Marit stelde zich aan mij voor. Daarna werd Theo heel vakkundig en voorzichtig uit de ambulance gehaald.

Daarna konden wij gelijk doorlopen en werd Theo netjes door de directeur Milko Steyvers begroet. Dat doorlopen was voor het ambulance personeel niet erg gemakkelijk daar het circus terrein vol met steentjes en stenen ligt, maar het is Marit en Arjen goed gelukt ( mijn petje af voor Marit en Arjen)

In de circus tent aangekomen werden Theo ,Arjen en Marit netjes begeleid door de portier van het circus naar hun plaats gebracht. Wij als vrienden konden naast Theo plaats nemen. Zo zaten wij gezellig met het personeel samen bij elkaar en konden van de voorstellig gaan genieten. Na de opening werd Theo nog als circus vriend voorgesteld aan het overige publiek en dat hij nog een keer bij een voorstelling kon zijn. Begeleid door vrijwilligers.

Theo leek erg te genieten van de voorstelling. Tijdens de pauze vroeg Marit nog hoe het ging en het ging goed volgens Theo, hij stak ook regelmatig zijn duim op dat het goed ging. Niets was te veel voor het personeel om het zo comfortabel mogelijk te maken voor Theo.

Na de voorstelling hebben wij nog foto’s gemaakt met de circus vrienden om Theo heen. Daarna ging Theo weer naar huis zo als hij zelf zei. Dus terug naar Kuria uit gezwaaid door zijn circus vrienden.

Veel succes met jullie mooie en dankbare werk.

Met vriendelijke groet,

Annet Smeele( een circus vriendin van Theo)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens