op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.22.jpg

1 augustus 2014

Die pakt niemand ons meer af!

Onderstaand een verslag van ons dagje Dolfinarium op 27 juni jl., met mijn moeder, mw. J.R. Driesens-Durville, ik hoop dat jullie het op jullie site kunnen plaatsen.

Begin mei 2014 gaf mijn moeder aan, een euthanasiewens te hebben, dit ivm haar comlete afhankelijkheid door haar herseninfarct en 24 uur per dag pijn. Ik heb haar toen gevraagd, of ze nog iets wou doen, iets wou zien, en ze zei toen: ik zou altijd nog graag een keer naar de dolfijnen in Harderwijk willen. Via internet kwamen wij in kontakt met Stichting Ambulance Wens en binnen drie dagen was e.e.a. al geregeld. Vrijdag 27 juni jl. was het dan zo ver, en werd mijn moeder opgehaald door de vrijwilligers Kees en Anita, die 's morgens om half 7 al vanuit Rotterdam naar Groningen waren vertrokken. Tegen 9.15 waren Kees en Anita er met de ambulance en even later gingen we op weg naar Harderwijk, waar we ruimschoots op tijd voor de grote dolfijnenshow aankwamen. Voor mijn moeder werd een extra mooi plekje gezocht, in het midden, helemaal vooraan, waar ze kon genieten van de show, ze is zelfs op 1,5 meter van een dolfijn geweest en heeft vreselijk genoten. We zijn ook nog bij de dolfijnen achter het glas geweest (onder de grond) en hebben de walrussenshow en de zeeleeuwenshow gezien. 's Middags hebben we met zn allen nog even op een terrasje gezeten en wat gegeten en gedronken. Mijn moeder is door Kees en Anita de hele dag in de watten gelegd en werd als een prinses behandeld, waar wij jullie enorm dankbaar voor zijn! Jullie stichting en Kees en Anita, twee absolute toppers! hebben mijn moeder, mij, mn broer en schoonzus een fantastische en onvergetelijke dag bezorgd!

Afgelopen donderdag, 17 juli, is mijn moeder in ons bijzijn rustig ingeslapen, en we missen haar heel erg, maar de vele mooie herinneringen, waaronder die aan Harderwijk, die pakt niemand ons meer af!

Karin Driesens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens