op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.37.jpg

1 augustus 2014

Fantastische mooie dag!!!

Beste Evert, Elly, Harry, Karin.

Vrijdag 18 juli 2014 hebben jullie Luc en zijn gezin een bijzondere dag bezorgd op de Meander V. Om 9.30 werden we opgehaald vanuit het hospice in Wilnis door Stichting Ambulance Wens om naar Monnickendam naar de boot van Evert met vaarvrijwilligster Elly te gaan varen. Op de Meander V het zag er comfortabel en van alle gemakken te voorzien uit. We gingen eerst aan de koffie met wat lekkers erbij en onder de koffie werd besloten om via Marken-Volendam-Monnickendam te varen. We voeren eerst naar Marken, toen naar Volendam haven, waar we eerst op de boot nog lekker met elkaar lunchen. Zo goed verzorgd. Daarna ging Luc binnen in de boot rusten en slapen en gingen Jose-Anouk-Eline op de Dijk winkelen. Met z'n 3tjes Dokter Fish gedaan, onze voetjes waren lekker zacht en schoon. Anouk en Eline hebben samen nog een grote portie kibbeling gegeten. Daarna ging Karin verpleegkundige SAW met Anouk en Eline ook nog winkeltjes kijken. Toen werd Luc wakker en wilde graag een roomijsje. Evert ging ijsjes halen op de dijk en hij kon het wel alleen, maar doordat het zo warm was liep het ijs al over z'n armen. Op de terugweg naar Monnickendam eerst langs de vuurtoren van Marken en toen vertelde Evert aan het stuur mooie verhalen aan Luc en Karin (SAW). Luc vond het heel interessant om naar te luisteren. Daarna ging de boot voor anker, zodat Jose, Anouk en Eline lekker konden zwemmen, waarbij Luc buiten zo van ze meisjes kon genieten. Daarna weer naar de haven van Monnickendam waar we rond 16.00 uur weer aanmeerden. Toen nog wat foto's met elkaar maken en daarna namen we emotioneel afscheid van elkaar.

Bedankt Evert, Elly, Harry en Karin van de SAW voor deze fantastische mooie dag!!!

Liefs, Luc, Jose, Anouk en Eline van Dijk.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens