op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
5.14.jpg

20 juli 2014

Bedankt voor de mooie dag!!

Via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor de fantastische dag die wij 18 juli hebben gehad tijdens de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse.

Rond kwart over 8 stonden Roel en Angelique voor de deur, we hebben nog even een bak koffie gedronken en toen in de ambulance gestapt richting Nijmegen.

Rond 10u aangekomen in Nijmegen was het al druk maar Roel wist gelukkig goed de weg in Nijmegen zodat we al snel op plaats van bestemming waren, de Via Gladiola! Er was een superplek gereserveerd voor mijn vader door een andere vrijwilliger van de stichting ambulancewens die werkzaam is bij de brandweer zuid holland zuid, m'n vader stond met de brancard op een mooi plekje onder een parasol en de bomen.

Rond die tijd kwamen de eerste wandelaars al voorbij maar waar wij natuurlijk naar uitkeken was mijn moeder die ondanks de moeilijke periode toch dinsdag was gestart met als einddoel de finish te halen op vrijdag!

We hebben ontzettend veel wandelaars voorbij zien komen,en de reacties van de wandelaars en andere omstanders waren hartverwarmend,een duim omhoog, hand geven, het leek wel of mijn vader de vierdaagse had gelopen, ontzettend veel gladiolen werden er op de brancard gelegd!!

Mijn vader heeft de gehele dag een glimlach gehad, deze is niet weg geweest.

En toen een telefoontje van mijn moeder,ze was in de buurt,vol spanning keken we of we haar al zagen. Toen we haar aan zagen komen begonnen de tranen al te stromen,wat een emotioneel en mooi moment voor ons! Dit is een hele mooie herinnering die we lang zullen koesteren.

In de namiddag zijn we teruggereden naar Schiedam, mijn vader was ontzettend moe maar met een ontzettend voldaan gevoel.

Roel en Angelique, bedankt voor het lachen, jullie ondersteuning en lieve woorden, jullie zijn toppers!!

Namens mijn vader, moeder en mijzelf, bedankt voor deze geweldige dag!

Familie Winter

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens