op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.50.jpg

17 juli 2014

Prachtig verjaardagscadeau

Op donderdag 10 juli 2014 werd mijn moeder 76 jaar. Voor haar een bijzondere leeftijd omdat we allen vorig jaar vanwege haar ziekte al dachten dat we haar laatste verjaardag aan het vieren waren. De zaterdag erop werd het op een even bijzondere manier gevierd met hulp van stichting Ambulance wensen. Ze ging terug naar haar roots. Vanuit de Randstad naar het platteland van Friesland. In Heeg zaten alle overgebleven broers en zussen haar al op te wachten. Na wat soep en broodjes en gezellige kletspraat werd het tijd om afscheid te nemen.

Als toegift reed de ambulance naar de plek waar ze is opgegroeid. De huidige bewoners waren heel gastvrij en voor we het wisten werd de brancard naar de achtertuin gereden om daar van het landelijke uitzicht te genieten. Het land waar ze gespeeld had, het land dat vroeger van haar vader was en voor een deel nog onbebouwd.

Vanuit haar dorp moest zij met haar broers en zussen iedere schooldag een eind lopen en overvaren met de boot om op school te komen. Die boot is opgeknapt en nog steeds in de vaart maar heeft nu toeristen als passagiers. Ook daar zijn we langs geweest. Het was voor haar een vermoeiende dag maar we hebben er met de hele familie van genoten.

Niets is te gek voor de vrijwilligers van stichting Ambulance wensen. Alles staat in het teken om er een onvergetelijke dag van te maken. En dat werd het. Het is een mooie herinnering, waarlijk een prachtig verjaardagscadeau.

Dank jullie wel!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens