op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.33.jpg

6 juli 2014

Bruidsmeisje in Frankrijk

Beste vrijwilligers, lieve Marco en Marianne,

Wat was het spannend, maar ze was erbij! Ook Terre was net zoals haar 2 zusjes, nichtje en 3 vriendinnetjes „gewoon” bruidsmeisje op ons huwelijk. Hoe verdrietig het ook leek in de laatste week voor de bruiloft in Frankrijk, met de gedachte dat het niet haalbaar was voor haar om mee te gaan, omdat ze WEER in het ziekenhuis belandde. Zo mooi werd het toen de de tante van Terre met jullie contact opnam. We zijn ook heel dankbaar dat de artsen en verpleging van het Sophia Kinderziekenhuis hebben geholpen om de missie Het gezin compleet in Frankrijk waar te maken. Wat een avontuur, echt om nooit te vergeten, precies zoals jullie bedoeling ook was. Terre werd midden in de nacht gehaald bij het Sophia en daar ook weer naar toe gebracht om verder te gaan met haar behandeling. Inmiddels is zij ook weer thuis. We gaan nu proberen te genieten van het zoveel mogelijk samen zijn. Omdat wij jullie zo dankbaar zijn, omdat wij Marco en Marianne nooit zullen vergeten (en zij Terre waarschijnlijk ook niet..), willen wij hierbij een donatie doen namens ons gezin en de gasten van de bruiloft van 600,- EURO. Het bedrag is inmiddels overgemaakt.

Lieve groeten,

Rob, Nathalie, Yente, Terre en Robin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens