op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7.9.jpg

30 juni 2014

Er was gelijk een klik

Dinsdag 24 juni was het zo ver, de wens die ik voor mijn schoonvader had ingestuurd, om nog 1 keer naar Schiphol naar het promenadedek te gaan, ging in vervulling. Om 10.30 uur stond de ambulance voor de deur met Ilse en Rob, die ons heel de dag gingen begeleiden. Er was gelijk een klik, wat erg fijn was. We vertrokken richting Schiphol, met mijn schoonmoeder en mijzelf de schoondochter. Mijn schoonvader Henk keek zijn ogen uit onderweg. Wat een auto's en vrachtwagens! Om 12.45 uur kwamen we aan bij de vertrekhal waar ook Henks kleinzoon Kevin die piloot is bij Arke in zijn pilotenpak met zijn vriendin Sanne stonden te wachten. Dat was ook nog een verrassing voor Henk, die niet wist dat ze zouden komen en Kevin nog nooit in zijn pak had gezien! Eenmaal binnen moesten we wachten op de floor manager die ons langs een andere route dan normaal naar het promenadedek zou begeleiden. De brancard past nl niet in een gewone lift en ze waren daar ook nog eens aan het verbouwen! Dat was al een ervaring op zich. Eenmaal boven hadden we een prachtig zicht op de landingsbaan en op het platform waar de vliegtuigen tot aan de slurf reden. Henk keek zijn ogen uit! Rob en Ilse hielden Henk goed in de gaten. Ook hebben we met zijn allen op het promenade dek geluncht. We zagen het nieuwe vliegtuig van Arke, de Dreamliner nog binnen komen. Henk was van alle indrukken nogal moe geworden. We besloten om nog een bakkie koffie te drinken en weer op huis aan te gaan. Ilse en Rob hebben er alles aan gedaan om er een zeer geslaagde dag van te maken en dat was het ook. Om 19.15 uur waren we weer thuis.

Wij willen Stichting Ambulance Wens en met name Ilse en Rob heel erg bedanken voor het vervullen van deze wens, voor de goede zorgen en voor de geslaagde, gezellige dag die we met hun gehad hebben.

Henk, Riek en Toos Pelster

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens