op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.52.jpg

30 juni 2014

De laatste wens van onze moeder

Via een tip van vrienden kwamen we bij Stichting Ambulance Wens terecht. De laatste wens van onze moeder was om te zwemmen met dolfijnen, aangezien dit door haar ziekte lichamelijk niet meer mogelijk was hebben we de wens omgezet naar een dagje Dolfinarium met het hele gezin.

Aangezien zij erg snel achteruit ging was het advies om de wensdatum naar voren te halen. Dit was geen probleem voor de vrijwilligers van de ambulance. Stel op sprong werd binnen een week een mooie dag georganiseerd.

‘s Ochtends na de overdracht van de vaste verpleegkundigen, ging ma in de ambulance naar het Dolfinarium. Daar stonden de kinderen en kleinkinderen haar op te wachten. Hier hebben wij met het hele gezin een fantastische dag gehad. Ma werd door de vrijwilligers door het park gereden, zij wisten de beste plekken waar we konden staan. Het personeel van het Dolfinarium heeft daar ook goed aan meegewerkt.

Aan het eind van de dag heeft ma een prive-voorstelling gekregen van 4 dolfijnen. Het was een dag om nooit meer te vergeten, zeker omdat ze daarna nog maar twee dagen heeft mogen genieten van deze dag.

Wij hebben deze dag als mooi en ontspannen mogen ervaren, omdat de vrijwilligers zich geweldig inzette voor ons gezin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens