op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.51.jpg

25 juni 2014

HET WAS SUPER

Beste Ambulancewens,

Ik zou dit verhaal al enige tijd geleden versturen maar door overlijden van m'n moeder is dit niet gelukt.

M'n moeder keek er zo naar uit om haar laatste wens naar strand Kijkduin te gaan en later op de dag in verzorgingstehuis Antonius IJsselmonde te smullen van garnalen van wokrestaurant Idols.

Het was een prachtige dag Zondag 1 Juni. Met de hele familie en mede dankzij Stichting Ambulance Wens naar het strand Kijkduin. Als je haar vroeg waarom naar het strand?? Antwoordde ze " omdat ik nooit naar het strand ben geweest". De zon scheen deze dag overvloedig en we hadden een rustig plekje gevonden bij 1 van de strandtentjes. Daar hebben we wat gedronken met z'n allen en m'n moeder heerlijk genoten van d'r biertje en ijsje.

Na het strand wilde ze heel graag haar lievelingsgarnalen eten van wokrestaurant Idols in Rotterdam. Zo gezegd zo gedaan. Voor de hele familie wat lekkers gehaald en gegeten in het verzorgingstehuis Antonius Iijsellmonde waar m'n moeder verbleef. Ze hadden daar een restaurant waar we gebruik van konden maken.

Toen we haar vroegen wat de van de dag vond antwoordde ze met een luidde stem" HET WAS SUPER". Terwijl ze die dag niet veel meer sprak.

Maandag 2 juni is mevrouw Redmond overleden. Zondag 1 juni zien wij dus als een echte afscheid. Met de hele familie bij elkaar een superdag gehad dankzij jullie!! We zijn jullie echt enorm dankbaar dat dit allemaal dankzij jullie mogelijk was. We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan maar weten dat ze nu haar rust heeft. Zo naar uitgekeken voor haar laatste wens al haar krachten bespaart en daarna vond ze het tijd om te gaan.

Nogmaals hartelijk dank voor alles!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens