op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.49.jpg

18 juni 2014

Een laatste wens van een paardenvriend

Een maand geleden hebben we te horen gekregen dat Willem mijn buurman, een terminale vorm van Longkanker had met een prognose van max 6 maanden. Willem die gek met paarden is, heeft een halfjaar geleden met onwijs veel enthousiasme en plezier een huifkar bestuurd bij Huifkar centrum de Kronkel in Hoogsoeren. Met een vriend en vriendin hebben we een na de onderzoeken, opnieuw een huifkarrit gereserveerd. Op 13 juni was deze ingepland. Echter Willem is zo snel achteruit gegaan dat hij aan de zuurstof zat en erg snel vermoeid raakte. We hebben op aanraden van het hospice stichting ambulancewens gebeld om voor de volgende dag te reserveren. Boven mijn verwachting, hadden ze nog ruimte en was in een telefoongesprek van twee minuten, én het invullen van een formulier alles geregeld. Willem die deze huifkartocht gezien zijn gezondheid niet meer zag zitten, leefde weer helemaal op. Er ging immers ook een verpleegkundige van de stichting mee. Super relax zijn we met de ambulance opgehaald en de twee geweldige mannen van de stichting (chauffeur en verpleegkundige) hebben we gezellig meegevraagd op de huifkar. Willem heeft de halve rit zelf kunnen sturen. We hebben afgesloten op een terrasje en zijn vervolgens naar de Oude maas gereden waar Willem in het verleden regelmatig over de maas uitkeek terwijl hij in de zomer lekker een boekje aan het lezen was . Aan de oude maas heeft hij op de brankar op het gemakje over de maas uitgekeken. Willem heeft genoten en gestraald, hij raakte er niet over uitgepraat. Wij hebben genoten en zijn super blij dat deze stichting bestaat en dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Bedankt jongens! 

Met vriendelijke groet,

Estella Griffioen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens