op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
3.31.jpg

11 juni 2014

Een onvergetelijke dag!

In Februari van dit jaar kregen we te horen dat pa uitbehandeld was van zijn kankertumor in de darm met uitzaaiingen naar lever en longen. Hij had het er al eens over gehad dat hij met zijn petekind naar het oorlogsmuseum in Overloon wilde. Helaas was dat er niet van gekomen. Toen pa in Februari het slechte nieuws kreeg verloor hij de hoop dit nog een keer mee te mogen maken.

We werden via via geattendeerd op de stichting Ambulance Wens. En na een mail met de wens werden we de volgende dag al gebeld door stichting Ambulance Wens dat deze wens uitgevoerd kon worden en wel op korte termijn.

De dag voordat we zouden gaan hebben we pa aangegeven wat er zou gaan gebeuren. Door zijn ziekte en de misselijkheid die hij had, zag hij wel wat tegenop. Jacqeline en Rob van Ambulance Wens hebben er echter een onvergetelijke dag van gemaakt. We werden iets later dan gepland opgehaald. Echter 10.30 uur in de Achterhoek zijn en daarvoor eerst de ambulance in Rotterdam ophalen terwijl je zelf in Hoorn woont, duurt wel even. De 2 begeleiders hadden er al een halve dag opzitten toen ze de ambulance voorreden.

Na een kop koffie werd pa in de ambulance gereden, en zijn we vertrokken naar Overloon. Van tevoren hadden we al gecheckt of het museum ziekenhuisbed toegankelijk was. Tijdens dit telefoongesprek werd aangegeven dat dit geen probleem was en dat we van harte welkom waren en voor deze groep geen entree geheven zou worden.

De dag verliep perfect. Reis was geen probleem. Oorlogsmuseum riep veel herinneringen op en pa kon ons veel vertellen over de voertuigen. Rob en Jacqeline weken geen moment van de zijde van pa en hebben hem een onvergetelijke dag bezorgd.

Op de terugweg zijn we nog langs zijn ouders huis gereden waar we nog wat gedronken hebben. Dit stond niet op het programma, maar was voor Rob en Jacqeline geen probleem. “Wij hebben geen eindtijd” hebben we een paar keer te horen gekregen.

Door deze dag is een laatste wens van pa uitgekomen. Afscheid nemen zal nog steeds erg veel pijn doen, maar te weten dat hij dit nog heeft kunnen meemaken geeft een goed gevoel.

Middels dit schrijven willen we Rob en Jacqeline ontzettend bedanken. Dat er mensen zijn die een vrije dag opnemen om een ander te helpen is toch speciaal.

Uiteraard ook de stichting Ambulance Wens heel erg bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens