op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6a.jpg

6 juni 2014

Een waardevolle herinnering.

Toen Ruud Bos maatschappelijk werker van het UMC belde naar mij om te vragen of ik een wens voor mijn moeder wist. Wist ik direct wat het was: haar familie zien in Oostenrijk. Ruud vertelde over stichting Ambulance wens ik was direct onder de indruk.

Alles was geregeld en op 23 mei kwamen Arie en Heinie om ons (mijn moeder, vader en ik) te begeleiden naar Bad Aussee in Oostenrijk. Na een lange reis in de avond aangekomen in Bad Aussee. Zaterdag een heerlijke en zonnige dag met de familie gehad. Er was door de familie voor ons allemaal gekookt. Buiten genoten we van het Oostenrijkse eten. Mijn moeder ging na het eten terug naar het hotel om te slapen zodat ze weer energie had om aan het eind van de middag naar de Ödensee te gaan. Onderweg nog even uitgestapt om een foto te maken met de Dachstein op de achtergrond. Na een paar uur was mijn moeder klaar om naar de Ödensee te gaan. De hele familie was daar naar toe gekomen. Na een heerlijk bakkie koffie met wat lekkers afscheid van de familie genomen.

Zondag weer terug naar huis, onderweg het landschap zien veranderen en nog nagenieten van de dag van gisteren. Een bijzondere reis die ik niet had willen missen om mee te mogen maken met mijn ouders.

Namens mijn ouders wil ik Arie en Heinie en Stichting Ambulance wens bedanken voor een fijne reis en een waardevolle herinnering.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens