op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.13.jpg

9 mei 2014

“Soldaat van Oranje”

Waar we eerder nooit van gehoord hadden of eigenlijk nooit bij stil hebben gestaan, is de Stichting Ambulancewens. Daar is na vorig week verandering in gekomen, want ze hebben onze ouders een onvergetelijke dag bezorgd!

Onze moeder heeft longfibrose. Hierdoor is ze niet meer in staat zelfstandig op vakantie te gaan of dagjes weg te gaan. Toch had ze nog de wens de musical “Soldaat van Oranje” te zien. Omdat ze inmiddels 24 uur per dag aan de zuurstof zit en veel op bed ligt, hebben wij een beroep gedaan op de Stichting Ambulancewens. Zij hebben geregeld dat onze ouders donderdag 10 april naar de voorstelling konden. Omdat je niet weet wat je te verwachten staat, was het voor haar heel spannend deze rit te maken en je over te leveren aan een ander. Toch is gebleken dat deze vrijwilligers mijn moeder een prachtige dag hebben bezorgd, waar ze met alle waardering en lof op terug kijkt en waar nog dagelijks over gesproken wordt. Alles was verzorgd en geregeld van het moment dat ze is opgehaald, de rit naar Katwijk, de aankomst, het verblijf tijdens de voorstelling en de rit terug naar huis.

Wat deze vrijwilligers hebben gedaan is leven toevoegen aan de dagen. Wij zijn hen ontzettend dankbaar dat onze ouders hier samen van konden genieten!

Hartelijke groet,

Kinderen van Ans en Fons Wanink Lemelerveld

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens