op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2014-04-29_11.12.13a.jpg

6 mei 2014

Brabantse bedevaart

Onlangs kregen wij te horen dat onze moeder ongeneeslijk ziek is. Je gaat dan al heel snel een emotionele achtbaan in. Uiteindelijk is onze moeder na twee weken naar een logeerhuis in Eindhoven gegaan.

In het logeerhuis "In Via" kregen wij al vrij snel te horen over de stichting Ambulance Wens. Na overleg was al vlug duidelijk dat moeder graag nog een keer naar de Brabantse bedevaart plaats Handel zou willen gaan. Ze wilde daar dan graag een mis laten doen door pastoor van der Maazen van haar parochie.

Uiteindelijk was dit alles dankzij de perfecte medewerking van Stichting Ambulance Wens en pastoor van der Maazen ontzettend snel geregeld. En vandaag, 29 april was het al zover. Om 10:00 stond de ambulance met een verpleegkundige en een chauffeur (Joop en Robert) voor de deur. Moeder en de twee zonen zijn samen met de ambulance vertrokken naar Handel. Overige familie leden volgde met eigen vervoer. In Handel heeft pastoor van der Maazen een prachtige mis heeft gegeven.

Vervolgens vond moeder dat we toch eigenlijk nog wel ergens wat konden gaan eten en drinken, mits dit allemaal mogelijk was voor Joop en Robert. Na wat overleg werd besloten om naar "de hut van Mie Pils" te gaan. een "uitspanning" in het Brabantse bos. Hier heeft moeder letterlijk in het midden van haar familie kunnen genieten van een gezellig samenzijn, onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot zover kort en bondig de feiten. Maar wat veel belangrijker is geweest deze dag is ons gevoel bij de hele dag. Wat een geweldige en ook snelle medewerking van de stichting Ambulance Wens. En wat zijn Joop en Robert een ontzettend warme, lieve, professionele en behulpzame kanjers!!! Stichting, en vooral ook Joop en Robert, ONTZETTEND BEDANKT!! Jullie hebben ons een dag gegeven welke niemand ons meer kan afpakken, ook als ma er straks niet meer is......

Woorden, maar vooral ook emotie kunnen in een email niet duidelijk maken wat dit voor ons e n voor onze moeder betekend heeft. Wij hopen dat wij dit jullie gedurende de dag wel hebben kunnen laten merken.

lieve groeten van Trees Witvoet, Ton, Roland, Marja en Marloes.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens