op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
14.3.jpg

26 april 2014

Heel even was omi niet ziek......

Door de thuiszorg hoorde wij van Stichting Ambulance Wens. Na een beetje wikken en wegen toch een mail gestuurd op zondag en tot mijn verbazing kregen ik op maandagochtend al een telefoontje met de vraag wanneer wij wilde gaan.

Dezelfde week, donderdag 3 april, hadden wij ons allemaal al verzameld voor de ingang van Burgers Zoo. Onze moeder en natuurlijk ook onze vader kwamen met de ambulance aan. Het was de mooiste en achteraf ook warmste dag van de maand. Stralend weer, alles zat mee. Op de brancard met de 2 geweldige dames van de stichting zijn wij overal geweest. De kleinkinderen hebben zo’n leuke dag gehad. Heel even was omi niet ziek, al lag ze op een brancard. Mijn moeder heeft gestraald, de hele dag! Mijn vader kom heel even zijn zorgen loslaten. Wij dachten een uurtje te gaan, misschien wel 2 als het goed ging. Maar uiteindelijk zijn wij de hele middag in de dierentuin geweest. Lekker rondgeslenterd, op terrasjes gegeten en gedronken en natuurlijk een ijsje.

Ik kan niet in woorden beschrijven wat deze dag voor ons heeft betekend, nog 1 keer allemaal samen iets leuks doen is meer dan wij hadden durven wensen.

Ze heeft dagen energie gehad van deze dag. Iedereen die haar thuis kwam bezoeken kreeg de vele foto’s te zien met alle verhalen erbij.

Op zaterdag 19 april is mijn moeder overleden.

“Bedankt” omschrijft de lading niet! Wij zijn jullie veel meer dan dankbaar en zullen jullie zeker blijven steunen.

Namens de familie,

Tim de Kluijs

Aanvulling;

Beste Kees,
 
Jullie bedankt!! Even ter aanvulling op mijn verslag. Tijdens de uitvaart van mijn moeder gisteren stonden er 2 collecten bussen in haar opdracht. De gehele opbrengst van € 832,50 zal uit haar naam gestort worden op jullie bankrekening. Ik hoop dat jullie daar weer goede dingen mee kunnen doen. Je mag, indien gewenst, dit nog bij het verslag zetten zodat het misschien andere motiveert eenzelfde te doen ten bate van jullie geweldige stichting. 
 
Met vriendelijke groet,
 

Tim de Kluijs

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens