op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_3245a.jpg

27 maart 2014

Ontzettend speciaal dat dit nog kon..

Beste Stichting Ambulance wens,

Op donderdag ochtend om 10 uur werden wij opgehaald vanuit het Hospice in Apeldoorn. Met zijn drieën gezellig achterin de ambulance onderweg. Na anderhalf uur waren we er dan eindelijk... De Efteling!

Mijn moeder op de brancard wat ze in eerste instantie liever niet had toch wel echt super fijn vond. Lekker warm onder de dekens door het park worden gereden door ontzettend lieve mensen... Petra & Hans. We hadden er een ontzettend mooi zonnetje bij en er waren geen wachttijden bij de attracties dus mochten we ook nog eens 2 keer blijven zitten.

Haar laatste wens is in vervulling gegaan en dat had nooit gekund zonder jullie, Ze wilde de Efteling van 2 jaar terug nog een keer herbeleven omdat het zo ontzettend gezellig was. En dat is zeker geslaagd. Niemand die verwacht had dat dit nog eens zou kunnen... Maar dankzij Stichting Ambulance wens kon het gewoon! Alles was mogelijk , het was haar dag... Lekker in het zonnetje liggen, in attracties. Genieten! Niemand die deze mooie herinnering ons nog kan afpakken.

Na een geweldige dag terug naar huis, We zijn ontzettend moe en vallen in de ambulance in slaap. Daar aangekomen merk ik aan mijn moeder dat ze ontzettend moe is , zij gaat slapen. Mijn zusje en ik gaan naar huis en praten er nog lang over na...

Ontzettend bedankt echt ik heb er geen woorden voor, zo ontzettend bijzonder dat jullie dit doen. Heel erg veel respect voor jullie en in het speciaal Hans & Petra bedankt dat jullie dit voor ons hebben gedaan. Ontzettend gezellig vonden wij het!

Lieve groetjes van Melanie, Lana & Melissa

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens