op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.jpg.14.jpg

25 maart 2014

Toch naar FC Twente

Beste Stichting Ambulance Wens,

17 Januari 2014 zullen wij nooit meer vergeten! Haar wens was nog 1 x live bij een wedstrijd van FC Twente thuis in de Grolsch Veste te zijn. Op die dag mocht onze moeder daar naar toe. Nadat ik 13 januari het formulier op de website had in gevuld kreeg ik s’middags al een telefoontje van de stichting dat onze moeder aanstaande vrijdag 17 januari met de stichting na FC Twente mocht. Ik was verbaasd dat het zo snel ging. Ik was helemaal blij en vertelde snel mijn moeder het geweldige nieuws. Wij dachten dat er maar 2 personen mee mochten na FC Twente. Mijn moeder nam mijn vader mee en moest dan nog kiezen tussen mij en mijn broer wat natuurlijk een onmogelijke keuze was. Uit eindelijk heeft ze voor mij gekozen omdat ik het allemaal geregeld had maar het zat haar niet lekker dat mijn broer niet mee kon. Later hoorde we van Arie van stichting ambulance wens dat er wel meer personen mee mochten alleen konden er maar twee mee in de ambulance.

Vijdag ochtend 17 januari werd mijn moeder goed wakker ze voelde zich na omstandigheden goed, maar na het ontbijt dat niet zo lekker viel was de sfeer direct anders ze voelde zich niet zo lekker en is de rest van de dag in haar bed blijven liggen want ze was natuurlijk bang dat ze anders niet na FC Twente kon s’avonds. Gelukkig ging de rest van de dag redelijk en tegen de avond werd ze al wat zenuwachtig. Tegen ongeveer half 7 kwamen de mensen van Stichting ambulance wens. Arie met de ambulance uit Rotterdam en Mirjam de verpleegster uit Groningen. Toen ze binnen waren hebben ze eerst mama het beertje van de stichting overhandigd, wat mijn moeder heel leuk vond. Daarna hebben ze even wat koffie gedronken en zijn we richting de Grolsch Veste gegaan. Wat mijn moeder niet wist was dat haar in de Grolsch Veste nog een grote verrassing te wachten stond. Mijn schoonzus had namelijk met FC Twente gebeld en had geregeld dat mijn broer er ook bij kon zijn. Mijn broer was er al toen wij daar met onze moeder aankwamen maar hij had zich op de tribune van de skybox even verstopt. Niets vermoedend werd mijn moeder mooi met haar bed voor het raam van de skybox gezet waar ze heel mooi de wedstrijd kon volgen. Niets vermoedend komt mijn broer achter haar naar binnen geslopen en laat zich aan haar zien. Mijn moeder schrok zich rot en was dol gelukkig. De tranen rolden over haar wangen ze was zo blij dat haar “kleine” jongen Frank er ook bij was. Nu waren we compleet, mijn vader, mijn broer en ik en mijn moeder nog 1 x samen bij FC Twente in de Grolsch Veste. Mijn moeder heeft die avond intens genoten van de voetbal wedstrijd tussen FC Twente – Heracles Almelo. Alles was goed verzorgd door FC Twente en mam werd goed begeleid door Arie en Mirjam van Stichting Ambulance Wens. Tijdens de pauze zijn we nog met wat spelers en meneer Munsterman op de foto geweest. FC Twente had de wedstrijd gewonnen met 3-1 en deze stand had mijn moeder vooraf al voorspeld  Na de wedstrijd werden we weer netjes thuis afgezet door Arie en Mirjam. Arie en Mirjam hebben nog even gezellig bij ons een bakje koffie gedronken en zijn daarna weer na huis gegaan. Mijn moeder en wij hebben echt een ongelofelijk mooie avond gehad. Het was er een die we nooit meer zullen vergeten!!

Mijn moeder is na een kort ziekbed van 6 weken, (2 weken later) thuis in mijn armen overleden aan de gevolgen van galwegen kanker. Dankzij Stichting ambulance wens en FC Twente hebben we toch nog haar laatste wens uit kunnen laten komen.

Bij deze wil ik namens mijn familie iedereen en in het bijzonder Arie en Mirjam bedanken voor deze onvergetelijke dag. Dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

Jacquelien Wolberink

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens