op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.31.jpg

11 maart 2014

Jenny haar wens

Beste Stichting Ambulance wens,

Bedankt dat jullie mee hebben geholpen met het vervullen van de wens van mijn vrouw Jenny. Sinds oktober 2011 heeft zij uitzaaiingen van borstkanker in haar lichaam. In oktober 2013 werd ze opgenomen in het ziekenhuis en zijn in haar hersenen ook meerdere uitzaaiingen geconstateerd. In januari 2014 waren er opnieuw complicaties in haar hoofd. In februari werd meegedeeld dat zij uitbehandeld is. Vanuit het Parkhuys Almere en het Flevoziekenhuis kregen wij informatie over de stichting ambulancewens. Zij heeft toen de wens geuit om naar haar zus Mary in Arnhem te gaan op haar verjaardag op 1 maart. Dankzij de stichting ambulancewens is het mogelijk geweest om op 1 maart haar zus te verrassen. De gehele familie, met uitzondering van haar zus, was op de hoogte van Jenny haar wens. In de ochtend werden we opgehaald door de vrijwilligers Thijs, Anita natuurlijk beertje Mario. Na de rit naar Arnhem heeft Jenny bij haar zus Mary aangebeld. Mary was helemaal verbaasd dat Jenny en ik voor de deur stonden. De gehele familie heeft van deze dag genoten. In de middag hebben we de terugreis gemaakt en zijn via een lichtelijk toeristische route weer richting huis gereden. Na nog een ijsje te hebben genuttigd zijn we weer naar huis gebracht. Hierna hebben wij afscheid genomen van Thijs en Anita. TOP mensen!! Ik weet zeker dat de beide zussen heel veel hebben genoten!! Het was een vermoeide maar zeer geslaagde dag, voor ons allemaal.

BEDANKT!!

Johan Hogeveen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens