op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
6.11.jpg

11 maart 2014

Nee vergeten zullen wij dit NOOIT!!

Op maandag 17 feb stuurde ik een berichtje via mail met de vraag of we samen met Richard, het broertje van mijn vriendin een dag mee konden varen op de Meander. Diezelfde avond belde Inge me al terug met het verheugende antwoord dat dit zeker kon.

Met dit fijne nieuws gingen we naar Richard. In eerste instantie was hij wat afwachtend en wist niet goed of hij het wel aandurfde.

We spraken een dag af en zouden dan wel zien hoe het zou lopen. Die dag zou Vrijdag de 28e februari worden.

Zo gezegd zo gedaan, Vrijdag in alle vroegte kwamen we bij elkaar in het hospice in Wassenaar. Richard was net ontwaakt en nadat hij verzorgt was door de lieve verpleging namen die twee lieverds van de Stichting Ambulance Wens de zorg over.

Bepakt en bezakt opweg naar Muiden, waar de Meander op ons lag te wachten. Voor dat hij in de ambulance ging nog ff een pafke, want ja dat kon niet onderweg.

Samen met zijn broer Eddie in de ambulance. Zijn vrouw Jel en ik reden er achter aan met de personen auto. In muiden aangekomen stonden Evert, Inge en Jowie [de huishond] ons al op te wachten. We werden met zoveel liefde onthaald.

Even een kort overleg waar Richard het beste de dag door kon brengen. Hij wilt nu eenmaal graag op zijn tijd een sig. roken dus werd er besloten dat hij op het achterdek zou gaan staan. Geweldige oplossing. Het weer was heerlijk die dag, mijn gebed was verhoord.

We hebben heerlijk samen koffie gedronken met een heerlijk stuk taart van maison kelder Richard zelf 3 stukken!!! Het smaakte ons allen heerlijk. De schipper Evert starten de motoren en Inge zorgde ervoor dat we los lagen van de wal.

We maakte een heerlijke route langs het eiland Pampus, Durgerdam. Lunchen terwijl we in Schelleingwoude stil lagen. De Lunch was heerlijk verzorgd door Inge die geassisteerd werd door Ilse van Stichting Ambulance Wens. Heerlijke vers gesneden boterhamen met het lekkerste beleg, maar vooral met zoveel liefde, en dat proef je!!

We gingen door de sluis naar allerlei kleine haventjes in Amsterdam. Daarna achter het centraal station over het IJ. Onderweg vertelde Evert ons allerlei wetenwaardigheden over de omgeving en zijn eigen bevindingen met de meander in de afgelopen jaren. Nu was het punt voor Richard bereikt dat hij toch wel erg moe ging worden en eigenlijk wel weer de weg terug wilde gaan maken.

Evert gaf hem van jetje en binnen een uur waren we weer terug in Muiden, bij het prachtige slot. We hebben op verzoek van Richard samen gebeden en gedankt voor deze geweldige dag samen met deze super lieve warme mensen.

Vervolgens weer aan de wal en nog wat laatste kiekjes gemaakt van het hele ploegje. Voordat Richard de ambulance weer in ging nog ff een sig, en dan het warme afscheid.

Het was een onvergetelijke dag voor Richard waar wij nog lang aan terug zullen denken. Mede door de Stichting Ambulance Wens die het vervoer en de verzorging mogelijk maakte. Bedankt Lieve Arie en Ilse voor jullie ongelofelijke liefdevolle steun We dragen jullie net als dat we Inge en Evert doen mee in ons hart.

Nee vergeten zullen wij dit NOOIT!!

Dank jullie lieve mensen Dikke xxx

Namens Richard en zijn familie,

Patricia van scharrenburg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens