op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.31.jpg

10 februari 2014

Een dagje AZ

Koos, onze broer en zwager, is erg ziek en had twee wensen, de eerste wens was dat zijn zus uit Australië zou overkomen. Deze wens ging op 7 januari in vervulling, voor zijn tweede wens stond 16 januari de ambulance van Stichting Ambulance Wens voor de deur met Kees en Mary, Koos ging met zijn vrouw Lia en zijn familie naar het AZ stadion.

Het werd een dag om nooit te vergeten, de ontmoeting met oud speler Henk van Rijnsoever die hem een AZ shirt aanbood, al de handtekeningen van de spelers en de trainer Dick Advocaat die hem na de training de hand kwamen schudden, Koos zat daar met een Big Smile op zijn gezicht. De rondleiding door het stadion was heel indrukwekkend en bij de foto galerij met de foto’s van de oud spelers, wist Koos er vele bij naam.

Het was prachtig om te zien hoe Koos genoot van alles, ook mooi om te zien hoe Kees en Mary alles deden om het Koos naar de zin te maken, zo attent, lief en behulpzaam als zij waren, geweldig! Maar ook een compliment aan de mensen van AZ door wie we gastvrij werden ontvangen en de tijd en moeite namen om deze dag voor Koos te doen slagen.

Koos kwam moe maar voldaan weer thuis en geniet nu nog steeds na van deze bijzondere dag. Kees en Mary bedankt voor de prachtige en onvergetelijke dag bij AZ, de droom van Koos die jullie hebben waargemaakt!

Een lieve groet van de familie van Koos.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens