op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.29.jpg

28 januari 2014

Hondenkop-treinstel

Geachte heer Veldboer,                                 Leiden 24 januari 2014

Op 10 augustus 2013 ging er een wens in vervulling voor onze goede vriend Ruud de Vogel. Ruud is met Stichting Ambulance wens naar het enkele jaren geleden vernieuwde Spoorwegmuseum in Utrecht geweest en naar de restauratie van Hondenkop-treinstel 766 in Amersfoort. Ruud is al langere tijd ziek. Hij was van jongs af aan nierpatiënt , de laatste jaren met een donornier. In 2013 kreeg hij te horen dat hij (ook nog eens) leverkanker had met uitzaaiingen. Er is nog gekeken of die uitzaaiingen te behandelen waren maar daarvoor had hij wel “lichamelijke reserves” nodig.

Die reserves waren niet of nauwelijks aanwezig. Ruud had het afgelopen jaar afwisselend goede en slechte dagen. Voor de kerstdagen lag Ruud weer in het ziekenhuis vanwege de zoveelste urineweginfectie. Daar hebben wij hem toen nog bezocht. Op 24 december mocht hij naar huis. Na de kerst is er nog telefonisch contact met hem geweest; het ging minder goed dan hij gewend was. Op nieuwjaarsdag belde ik( Hugo) hem op om gelukkig Nieuwjaar te wensen. Tot mijn grote schrik kreeg ik te horen dat hij die ochtend ( toch nog onverwacht) in zijn slaap was overleden. Ruud de Vogel is 49 jaar geworden. Wij zijn blij dat we hem, mede dankzij Stichting Ambulance Wens , vorig jaar 10 augustus nog een leuke dag hebben kunnen bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Hugo Verver, Lisette Kroesmeijer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens