op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.26.jpg

27 januari 2014

Heerlijk pilsje

Bij ons in ‘Hospice Rozenheuvel’ had Cor een groot verlangen. Hij wilde heel graag nog een keer naar het graf van zijn moeder toe. Wij hebben zitten ‘puzzelen’ hoe we dat zelf konden waarmaken totdat er iemand op het idee kwam om ‘Ambulancewens’ te benaderen. En toen was alles heel snel geregeld! Op 6 januari reed de ambulance ons terrein op en werd Cor begroet door 2 super-ambulancewens-medewerkers én Mario! Deze knuffel werd met open armen ontvangen! De hele dag was er regen voorspeld maar…..op de begraafplaats brak er een felle zon door! En daarna mocht Cor aangeven wat hij nog graag wilde zien of doen….. Even nadenken….een rondje over de Posbank! Voor 2 ambulancemedewerkers uit het westen van het land leek het alsof ze in het buitenland waren tussen de Gelderse heuvels. Daarna moesten er natuurlijk wat magen worden gevuld. Een klein telefoontje vooraf naar Pannenkoekenhuis Strijland werd een bekroning op het uitje. Eerst de dorst lessen met een heerlijk pilsje en daarna een pannenkoek + toetje, getrakteerd door de eigenaar van het restaurant! Top!

Het was geweldig dat dit zo allemaal mogelijk is gemaakt.

Heel veel dank lieve ‘Ambulancewens-mensen’.

Cor en Astrid (verpleegkundige)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens